2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 126 پست
شوهرم یه بار رفت بخره ، اونطرف شهر بودیم فکر نمیکردم آشنا ببینه. رفت تو داروخانه پسر داییش اونجا بود ...

وایی😂😂

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از افق کوروش آنلاین بخر بی منت و راحت

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
عقب افتاده ان بخدا دیگه نوار بهداشتی هم خجالت داره اخه

الان پری هستی و اعصابت ضعیفه.. این همه کاربر بهت میگن عادیه.. تو هنوزم میگی عقب مونده .. نفس عمیق بکش و صبور باش این 7روزم مثل باقی روزا میگذره😅

کاپ گذاشتم یبار بدنم حساسیت نشون داد

جنسش بد نبوده؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
نوار ۳ تا ۵ سال تاریخ انقضا داره.نمی گم برای مصرف ۳ سال که نه جاش هست نه هوشمندانس ولی برای چند دوره ...

منم خودم همیشه از فروشگاه چند بسته باهم میخرم .اینبار رفتم خرید اصلا حواسم نبود فکر میکردم دارم تو کمدم

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون
منم میخام بخرم گشادی واژن نمیاره خیلی رک پرسیدم چاره ای نیس ممنون میشم بگید

نه اصلا 

شما از لبه تا میکنید و خودش داخل باز میشه

جلوی حساسیت و جوش و خارش رو هم میگیره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

واسه من میره تازه همونجا عکسم میفرسته میگه اینو بیارم یا اونو؟

تازگیام زنگ میزنه میگه همون همیشگیو بیارم؟😂🤦🏻‍♀️

من چه وقتی مجرد بودم چه متاهل بودم جزو دفعات معدودی کلا نرفتم نوار بهداشتی بخرم

حتی یبار نامزد بودیم اومد خونمون دید پریود شدم هول کرد با دمپایی رفت فروشگاه برام خرید😂😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

2810