2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 126 پست
استفادش سخت نیست؟

اولش چرا یه کم سخته

ولی قلقش که دستت میاد میبینی چقدر راحته

هی نمیخواد نوار بخری . نگران پس دادن نیستی . میتونی راحت ورزش کنی 

فقط به سایز کاپ و قلق کار دقت کن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میره میگیره ولی وقتی فروشنده مرده نمیذاره خودم برم بگیزم😕😂

البته ما همیشه با خریدامون دو سه بسته برمیداریم ولی لنگ بمونم میره میخره

عقب مونده که نیست بیچاره کم رو هست خودت بخر یا میرید کوروش و اینا سه چهار بسته بخر

من کاپ استفاده میکنم یکی دوسالیه

اما خب قبلش همسرم میخرید

قبل ترش هم پدرم میخرید همیشه

اگه خجالت میکشن بگید از داروخانه بخرن

یا هم سفارش بدید بیارن درب منزل

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
عقب افتاده ان بخدا دیگه نوار بهداشتی هم خجالت داره اخه

این چه حرفیه 

خب اخلاقشونه 

من همین مدل میپسندم ایشونو 

بعدم وقت ندارن 

هرگز به ایشون توهینی نکردم تو زندگیم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نوار ۳ تا ۵ سال تاریخ انقضا داره.

نمی گم برای مصرف ۳ سال که نه جاش هست نه هوشمندانس ولی برای چند دوره رو یکجا بخر حالا که برات چالشه.

من همسرم به راحتی می خره اما ترجیح مس دم خودم برای ۳ دوره رو از قبل شارژ کنم

اتفاقا خوشش هم میاد... 😂میره مغازه یه نایلون برمیداره میذاره توش، حساب میکنه میاد... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
2810