2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 126 پست
چقدر طول میکشه؟

از دی جی جت بخر معمولا ۴۵ دقیقه یا کمتر طول میکشه 

اکالا هم خوبه ۱ ساعته میاره ارسال رایگان هم داره

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیلیکونی بود دیگه

اها اخه پلاستیکی یا ضدعفونی نشده حساسیت میاره. چه بد 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
الان پری هستی و اعصابت ضعیفه.. این همه کاربر بهت میگن عادیه.. تو هنوزم میگی عقب مونده .. نفس عمیق بک ...

😂😂😂😂😂😂😂 

وای خیلی خندیدم به پستت مرسی.اره اعصاب که ندارم شوهرمم درکم نکرد 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

شوهرتون عقب افتاده نیست کمرو هست 

شما به جای اینکه به اون بگی عقب افتاده خودت به روز باش از اسنپ یا اکالا سفارش بده سریع برات میارن

اکالا که ارسالش رایگان هم هست.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

میره ولی یکم سختشه اکثرا میگه خودت بگیر🤪

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
کاپ بذار من سالهاست نواربهداشتی نمیخرم دیگه

یه سوال،وقتی دراز میکشی محتوایی داخل کاپ دوباره برمیگرده به رحم؟ 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

قبلنا میخرید 

اما الان دیگه خودم انلاین خرید میکنم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810