2777
2789
پسر من نزدیک پنج سالشهخیلی بهانه میگیرهبا هیچکس هم در ارتباط نیستیمنمیدونم چیکار کنم باهاشمهد هم نمی ...

ماهم همینیم حس میکنم اشتباه کردم زودتر یه بچه دیگ نیوردم همش میگ مامان چرا هیچکی نیس باهان بازی کنه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم خیلی تنهاییمخیلی گناه دارن اطرافیانتون بچه دارن که باهاشون در ارتباط باشین؟

همسایه ام عزیزم ...

من خیلی از دست فک‌و‌فامیل عذاب کشیدم خصوصا طرف خانواده ی همسرم هرروز یه حرف و حدیث جدید داشتیم تو یک شب تصمیم گرفتم با هیچکس رفت و امد نکنم 

راستش من الان باردارم امیدوارم خواهر برادر خوب سازگار شن با هم 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

پسر من چهارونبم سالشه خیلی تنهاس ماهم جز خواهرم ک یه بچه داره رفتوامدی نداریم با کسی و امسال باوجود اینک سنش کم بود گذاشتمش مهد جدیدا هم سعی میکنم باهاش بازی کنم اینقد ک دلم برا تنهاییش میسوزه

۵سالو نیمشه همش دنبال منه و فقططططط سوال پیچم میکنه هرجوابی میدم بازم یه سوال دیگه از توش درمیاره باورت میشه میرم دستشویی دنبالم میاد اونجام سوال میپرسه ولم نمیکنه امسال میره پیش یکم سرگرمتر شده

۲سال و ۴ ماهشه

کتاب می‌خونیم 

خوراکی میخوریم 

بازی میکنیم مخصوصا بازی های جدید که هم دست ورزی داشته باشه هم بار آموزشی داشته باشه 

یکم کارتون میبینه که اون تایم من ناهارشو آماده میکنم

خودش تنها بازی می‌کنه

ناهار میخوریم

می‌خوابه 

بعدش باباش میاد با اون سرو کله میزنه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
خواهر و برادر خودم که مجردن و سرگرم درس و کارخواهر و برادر شوهرمم که ماهی یکبار میشه رفت خونشوندیگه ...

اخلاقشون چطوره

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
از تک فرزندی راضی هستین؟

خودم آره خیلی 😅😅ولی همسرم و پسرم اصلا 

پسرم میگه بعضی وقتا دلم میگیره که بزرگ بشم نه خواهری نه برادری هیچی ندارم 

همسرمم میگه سنمون بره بالا ممکنه پسرمون از ایران بره هیچکس دورمون نیست 

خودمم بشدت طرفدار تک فرزندی هستم ولی خیلی ناراحتم چرا نذاشتم یه بچه ی دیگه گیرم بیاد الآنم دیگه ۴۰ سالمه تقریبا یک سال هم جلوگیری نکردم ولی بچه دار نشدم دیگه 

پسر من نزدیک پنج سالشهخیلی بهانه میگیرهبا هیچکس هم در ارتباط نیستیمنمیدونم چیکار کنم باهاشمهد هم نمی ...

هر روز پسرمو می بردم پارک فرهنگسرا بازیای دو نفره و ...

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

والا من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم ارزو میکنم بمیره بچگیم در حد یکی دو سال بازی کردیم 

بیخیال تک فرزندا عشق دنیارو میکنن خودت میتونی باهاش رفیق باشی کلاس زبانی چیزی بزار با بچه ها گرم میگیره زبانشم قوی میشه

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

2810