2777
2789
مطمینم لر نیستی کسی که اصالتا لر باشه خودش به خودش توهین نمیکنه تو همه جای دنیا دعوا هست نمیگم لرها ...

والا بخدا منم ناراحت شدم. همه جا آدم دعوایی داره ، ادم اروم هم داره.خوب داره.بد هم داره

این چه مدل حرف زدنه اخه توی یه سایت عمومی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم های بشدت دعوایی و خیلی غریتی فقط خدانکنه باهاشون دعوات بشه باید فاتحه ات رو بخونی چون ادم می ...

لرخرم ابادی ایجوریه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

لرم و روله لرستان 

معروفیم به مهمون نوازی 

به داشتن طبیعتی بکر 

به خوش غدا بودن و خوش پوش بودن دختر پسراش 

رقص و لباس های محلی رنگارنگ 

سرزمین آبشار ها 

شهر لرستان خرم آباد دوستان اولین شهر ایرانه که تا آخر امسال داره ثبت جهانی یونکسو زیر نظر کشور های خارجی میشه بخاطر قدمت و تنوع و طبعیتش خدارو هزار مرتبه شکر😍🌱

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
والا بخدا منم ناراحت شدم. همه جا آدم دعوایی داره ، ادم اروم هم داره.خوب داره.بد هم دارهاین چه مدل حر ...

دلش از خودشون پر بود...وگرنه طرف لرها هرچقدر دعوایی باشن (که الان واقعا نیستن این موضوع واسه صد دویست سال پیشه) حداقل مثل بقیه جاها زن کشی و...اینا ندارن

ما ی عروس ترک زنجانی دارم خیلی ادمای خوبین خیلیییی دست و دلبازن ولی یکم سردن یعنی مثل ما لرا اونجوری ...

خصت کلی عزیزم

کلا زیاد شاد نیستن

زیادی زندگی رو سخت میگیرن و دائما به دنبال پیشرفت هستن و زندگی کردن رو فراموش کردن

ولی این سرد بودن خیلی بارز

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده

شنیدم یه عده لرها خیلی دعوایین وخطرناک متاسفانه پسر همسایه ماتویه سفر اونو کشتن باچاقو یه دعوای بچگونه بود بچه ۱۵ساله الان منتظر۱۸یشه حکمش اجرا 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

نه اتفاقا خرم ابادی ها اروم هستن

پس کجا

واقعا لرستان زیباترینه...خیلی خوشحالم که بقیه نمیشناسنش و فکر میکنن بیابونه دوست دارم همینجوری بکر ب ...

کسی لرستان و نمیشناسه؟لرستان داره ثبت جهانی یونسکو میشه دختررررر کجای کاری کشور روسیه و پرتغال چندین ماهه دارن رو ثبتش کار میکنننننن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
والا بخدا منم ناراحت شدم. همه جا آدم دعوایی داره ، ادم اروم هم داره.خوب داره.بد هم دارهاین چه مدل حر ...

واقعا اصلا هر قومی به هر چی معروف شده در واقعیت اون خصلتو نداره الان میگن اصفهانی خسیسه اماواقعا نیستن اقتصادی هستن اما مثلا برای جهیزیه و مهمانی خیلی سنگ تمام میزارن یا شیراز ی ها رو میگن تنبل اما تنبل نیستن فقط اهل گشتن هستن روحشون اینجوریه و ......اما آدم خوب و بد تو همه قومیت ها داریم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من خودم استان لرستان زندگی میکنم 😂

دوسدارم بیام اونجاعکساشو دیدم مث بهشته سوییس هستش یپابراخودش 

2810