2777
2789
عنوان

عشق سابق همسرم به من پیام داده چی بگم شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 4321 بازدید | 157 پست
ن میدونم این اول ب شوهرت گفته زنت ب من بی محلی کرده ک از اونجا کرم بریزه شوهرت رو نداده اومده ب تو گ ...

پیش خودم گفتم شاید فکر کرده اینقد این مسئله مهمه 

ک همسرم بگ چرا سلام ندادی 

یا پیش خودش فکر کرده چون قبلا دوسش داشته همسرم بگهرا سلام ندادی

اصلا شاید شوهرت ب تو نمیگفت این از قصد گفته ک اگه خبر نداری کرم بریزه ها

افرین منم همینو میگم 

پیش خودش گفته حتما اسی خبر نداره میخاسته عقده بلاک شدنشو اینجوری خالی کنه میونشونو خراب کنه که خداروشکر اسی خبر داشته 

کاربری سوم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اسی شوهرتو دیدی بهش بگو این زن چیپ دوزاری چی بود که از بخت بدت یک روز باش همصحبت شدی و خدا دوستت داشت وصلتتون سر نگرفت اخه زن اینقدر دم دستی و خاله زنک و چیپ

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ارتباط دختر عمو پسر عمویی چه ربطی  به رابطشون تو قدیم داره که حرفشو زده، چیزی که گفته هیچ ربطی به فامیل بودن نداره ،خواسته کرم بریزه ضایع شده ،اومده جمعش کنه بازم ریده ،چقدرم پروع دست پیشو هم گرفت 

اسی پروفایلت یااستوری بذارتو چنان دردل من رفته که جان در بدنیتا مجددا گر بگیره

نگه الحسود لا یسود؟؟؟

🤣

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بهش بگو شوهرم علاوه بر اینکه ناراحت شده شما بهش پیام دادین از محتوای پیام شمام ناراحت شده و حس کرده شما داری بدگویی منو میکنی که پیام دادی میگی زنت سلام نکرده...و در نهایت گاهی بهتره ارتباطی نباشه برای همه بهتره

2810