2777
2789

پارسال با هم اتاقیم ی دعوای خیلی شدید کردیم مقصر اون بود زیاده خواه بود و من همش حرمت نگه میداشتم بعدش آنقدر دروغ پشت سرم گفت تو خوابگاه ، ک خوابگاه رو برای من جهنم کرده بود من خیلی بهش خوبی کرده بودم منو تنها و مظلوم گیر آورده بود همه رو علیه من کرد و حتی خواهرش رو آورد سراغم با اینکه خودش پنج سال از من بزرگتر بود منم ی آدم بی زبون و ترسو بودم روزای خیلی بدی رو گذروندم 

حالا دیشب منو تو خوابگاه دید اومد سراغم من تحویلش نگرفتم ولی می‌گفت من اشتباه کردمو تو آدم خوبی برای من بودی و چند بار خواب دیدم که حالت خیلی بده تابستون میخواستم بهت زنگ بزنم اما ترسیدم از واگنشت تو این ماه هم دو بار خوابت رو دیدم می‌گفت من بهت فکر نمی‌کردم ولی خوابت رو دیدم یک صدقه بده و 

من می‌خوام دوباره دوست باشیم و مثل خواهر باشیم و ..... اول نظرتون رو راجب این بگید 

و دوم اینکه راجب خوابش :دقیقا این مدتی ک این می‌گفت خواب بد دیدم راجبت من درگیر ی رابطه احساسی بد بودم و این ماه که گذشت واقعا روزای خیلییی سختی رو گذروندم ، این خیلی ذهنم رو درگیر کرد چرا باید این خواب رو ببینه 

نظرتون رو بگید شما بودید چ واکنشی می‌دادید میخواد بیاد منو ببینه حرف بزنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر حسود و دروغگو و بد ذات هیچوقت درست نمیشهوقتی پشت سرت بد گفته حتی نگاشم نکن چ برسه به رفاقت

دقیقا همینه 

نمی‌دونم الان ک میخواد حرف بزنه چی جواب بدم بهش 

من که اخلاقم بده اعتماد به آدمی که باهام دعوا کرده برام سخته

دعوا داریم تا دعوا

مثلا ادم با یکی سره اختلاف نظر جر و بحث میکنه

ولی زنای حسود و عقده ای و درغگو و تهمت زن هیچوقت درست نمیشن

ولی با اونی ک دعوا کردی ولی نامردی نکرده میشه باز رفیق شد

😘Thanks GOD 
2810