2777
2789

کوشیم کارتنش گم شده الان شنیدم ایفون ۱۶ تا یک هفته دیگه ریجستر میشه میخوام زود اینو بفروشم تا قبل اینکه ریجسنر بشه ۱۶ بخرم اما اینو بدون کارتن پایین می‌خرن زیر قیمت چون گوشی بدون کارتن حکم دزدی داره به نظرتون بفروشم کلی زیر قیمت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بنظرم نفروش نگهدار چون هم اینکه قیمتش اومده پایین ازوقتی ۱۳به بعددریجستریش اومده

هم اینکه کارتون نداره دیگ بزخری میکنن 

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
نه بنظرم نفروش نگهدار چون هم اینکه قیمتش اومده پایین ازوقتی ۱۳به بعددریجستریش اومدههم اینکه کارتون ن ...

بدون کارتن گفتن ۳۰ تا۴۰ می‌خرن البته آشنا همسرم هست اگر نفروشم ایفون ۱۶ فکر کنم‌ ریجستر بشه بره بالای ۱۳۰ تومان اینم ۱۳ ام داره هلث باطریش میاد پایین بعدها دیگه اصلا نمیخرن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بدون کارتن گفتن ۳۰ تا۴۰ می‌خرن البته آشنا همسرم هست اگر نفروشم ایفون ۱۶ فکر کنم‌ ریجستر بشه بره بالا ...

خودش۱۶صدتاهست فک کنم

۳۰تاهم ریجستر

منم دارم دلارمیخرم ببرم دبی بخرم

خیلی منتظربودم ریجستری بشه دلم نمیومد ۱۳بخرم گفتم اگه ۱۶بیاددیگه ۱۳میادپایین حیفه

الانم اگه پولم برسه میخوام ازدبی بخرم

اره ریجستریش ۳۰تومنهمنم میخوام بخرم احتمالا

خود گوشی چند هست غیر ریجستر؟ 

خودش۱۶صدتاهست فک کنم۳۰تاهم ریجسترمنم دارم دلارمیخرم ببرم دبی بخرمخیلی منتظربودم ریجستری بشه دلم نمیو ...

منم برا همین عجله دارم شده بدون کارتون هم بفروشم بره

خود گوشی چند هست غیر ریجستر؟

۱۶۰۰دلار۱۶پرومکس

میشه ۱۱۰میلیون 

۱۰۰میلیون بوددلاررفت بالا گرونترشد

من میخوام دلاربگیرم که حداقل اگه رفت بالاضررنکنم باتومن

۳۰تاهم که ریجسترمزخرف

۱۶۰۰دلار۱۶پرومکسمیشه ۱۱۰میلیون ۱۰۰میلیون بوددلاررفت بالا گرونترشدمن میخوام دلاربگیرم که حداقل اگه رف ...

چه بدبختیم ۳۰ تومان باید پول ریجستر جدا بدیم چیزی تو کشورای دیگه اصلا بابتش پول جدا نمیگیرن کشور زیبایی داریم

2810