2777
2789
عنوان

رئیسم باهام دعوا داره😏

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
حق با توعه اون ندیر باید رو کلش بزاره تورو تو این دوره کارمند زرنگ و مسعولیت پذیر کم پیدا میشه نیشه ...

آره واقعا

ظاهرا چند نفرو آوردن یا اونا واینمیستادن یا این حجم کار یا ب درد این کار نمی‌خوردن اینا ردشون میکردن

۱۲ تومن با بیمه🥲

آره واقعاظاهرا چند نفرو آوردن با اونا واینمیستادن با این حجم کار یا ب درد این کار نمی‌خوردن اینا ردش ...

حقوقت نسبت به این سنگینی کمه نمیخوام دلسردت کنم. اما تو ک اینقدر زرنگ و کاری هستی کارهای خیلی بهتری با درامد بالا میتونی پیدا کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقت نسبت به این سنگینی کمه نمیخوام دلسردت کنم. اما تو ک اینقدر زرنگ و کاری هستی کارهای خیلی بهتری ...

من زرنگم،مسئولیت پذیرم،سرعتیم،آن تایمم

اما متاسفانه به اون راحتی هم که فکر میکنی کار نریخته واسم

ک یه مورد دیگه اینکه من برام مهم بود نزدیک خونه باشه محل کارم

اینجا دقیقا یک ربع پیاده روی داره تا خونم

من زرنگم،مسئولیت پذیرم،سرعتیم،آن تایمماما متاسفانه به اون راحتی هم که فکر میکنی کار نریخته واسمک یه ...

خب پس با توجه به شرایطش اگه خودت راضی هستی ینی اوکیه 

چه دختر زرنگی هستی به به تایم کاریش جقدره

منم یکار پیدا کردم کنار خونمون 6ساعت در روز 6تا7تومن گفته حقوق شوهرم. میگه نمیصرفه بری موندم. چیکار کتم یه کاری هم پیدا کردم حدود 11بود ولی تا 11شب و یکم دور بود

خب پس با توجه به شرایطش اگه خودت راضی هستی ینی اوکیه چه دختر زرنگی هستی به به تایم کاریش جقدرهمنم یک ...

ببین اگه متاهلی ب نظر من کاری نرو که دیروقت برسی خونه چون تو خونه هم مسئولیتایی داری و برات به شدت سخت میشه

من ساعت کاریم ۹ تا ۱۸ هست

ولی با وجود اینکه تو عقدم هنوز ینی ب اون صورت مسئولیت خونه و زندگی ندارم اما خیلی سخته واسم دو تاشو هندل کنم

شب میرسم خونه نهایتا تا ۹:۳۰ شارژم دووم میاره

ببین اگه متاهلی ب نظر من کاری نرو که دیروقت برسی خونه چون تو خونه هم مسئولیتایی داری و برات به شدت س ...

اره اینم هست ک من توانایی بدنیم بالا نیست زود کم میارم همش بی حالم تو خونه هم 

کارا اکثرا 8ساعته هستن این کار 6ساعت از 3ظهر تا 9شب بود و نزدیک خونمون بنظرت میصرفه 6تومن حقوق یا ن

تو فمر کارم زیاد تو خونه موندم افمار مزاحم میاره

اره اینم هست ک من توانایی بدنیم بالا نیست زود کم میارم همش بی حالم تو خونه هم کارا اکثرا 8ساعته هستن ...

ساعت کار همسرت چجوریه؟

ب نظر من تا میتونی تایم کاریتو طوری هماهنگ کن که ساعتی که همسرت نیس شما هم نباشی

۶ تو من کمه ولی بازم بستگی ب این داره که چه کاریه و شما انتظارت از کار درآمده یا صرفا تو خونه نبودن

ساعت کار همسرت چجوریه؟ب نظر من تا میتونی تایم کاریتو طوری هماهنگ کن که ساعتی که همسرت نیس شما هم نبا ...

من انتظارم پوله خواهر زیاد بدن کار میکنم انگیزه میمونم اما جدا از اونم مهمه بیکار تو خونه نمونم ولی درسته شوهرم خیلی براش مهمه تایمی ک خسته میاد من خونه باشم