2777
2789
عنوان

رئیسم باهام دعوا داره😏

277 بازدید | 25 پست

من نزدیک یک ماهه مسئول دفتر تشک زستم

به شدت پیچیدگی کار بالاس

عملا کار دفتر دستمه انبار دستمه گندای فروشنده جمع میکنم مدیریت نیست کار اونم میکنم با چند تا نرم افزار کار میکنم تقریبا نصفه نیمه حسابدارم

بیش از حد شلوغم

مدیریت حس میکنه کسیو میخواس پیدا کرده که اون منم‌.اما منم ناواردم هنوز لم کار دستم نیومده خیلی ممکنه باگ داشته باشم ولی بازم خطاهای نزدیک به صفره.امروز خودش نبود یه چک برگشتی داشتیم بهم ویس داد اینو بده کلدانی ببره بانک ببینه طرف موجودی داره یا نه؟سه طبقه است اینجا.بالا دفتر و بخشی از انبار همکف فروشگاه و زیرزمین انبار.منم از طبقه بالا اومدم همکف چکو دادم دست کلدانی(مسئول دفتر قبلی که به خاطر اشتباهات سیستمیش اخراجش کردن ولی به عنوان فروشنده نگهش داشتن)بهش گفتم اینو ببر بانک ببین موجودی داره یا نه؟خودمم برگشتم بالا.نگو این کلدانی چکونه داده به اون یکی فروشنده اونم زنگ زده به خود صاحب چک باهاش صحبت کرده 🤦‍♀️صاحب چکم سریع رفته حسابشو خالی کرده.بعد فروشنده(رحیمی)اومد بالا گفت اینجوری گفته صاحب چک ، لازمم نبود بریم بانک....ینی پرام ریخت به این مغز خالی.گفتم آقای رحیمی وایسا خودت همین توضیحاتتو با گوشی من ویس بده به مدیر.اونم ویس رو داد و مدیر قاطی کرد.کلی حرف زد.من گفتم بده کلدانی.رحیمی کیه؟مرسی گند زدین و ....

منم در جواب گفتم کاری که ازم خواستین و انجام دادم، چک رو دادم ب کلدانی گفتم ببره بانک.دیگه اون داده دست رحیمی خودشون با هم هماهنگ کردن به من ربطی نداره....دیگه هیچی نگف تا اومد دفتر با توپ پر.بلزم بهم هیچی نگف ولی یه کاری میخواد بسپره میگم ببینم درست انجام میدین؟؟؟؟

آخه من مقصر بودم تو این جریان؟من کوتاهی کردم؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلدانی همین کارها را کرده که جا به جا شده

اره 

اما تود مدیر گف بده کلدانی

اگر نه منم نمی‌دادم ب اون

تا لحظه ای که من چکو بدم کلدانی و حرف مدیر رو منتقل کنم مسئول من بودم

بعد از اون مسئول کلدانی بوده

باید خودت می‌دادی و مطمئن می‌شدی رفته بانک

خودم دادم کلدانی

بعد از اونش با من نیس

من نمیتونم وایسم بالاسرش ببینم میره بانک یا نه

کار من زیاده

اگر میخواستم وایسم بالا سر اون که تودم میرفتم بانک دیگه😅

بعدم خود مدیر میدونه کارم زیاده که تا قسمتی که چکو بدم دست کلدانی سپرد ب من

اگر نه که مستقیم میگف خودت برو بانک

حق با توعه اون ندیر باید رو کلش بزاره تورو تو این دوره کارمند زرنگ و مسعولیت پذیر کم پیدا میشه نیشه ...

آره واقعا

ظاهرا چند نفرو آوردن با اونا واینمیستادن با این حجم کار یا ب درد این کار نمی‌خوردن اینا ردشون میکردن

۱۲ تومن با بیمه🥲

2810