2777
2789
عنوان

مهمون و مهمونی

136 بازدید | 20 پست

من اصلا ن از مهمون خوشم‌میاد ن مهمونی کسی هست مثل من باشه؟

چرا اینجوریم از بچگی اینجوری بودم معمولا مراسمای عروسی و اینا رو نمیرفتم مهمونیم ب زور میرفتم

بعد بعضیا بهم میگن تو هیچیت ب ادمیزاد نرفته

طبیعت و جاهای دگ رو بیشتر ترجیح میدم با همسرم و بچم برم خیلی از بیرون رفتن با جمع خوشم‌نمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعاو اینکه چرا بقیه دست از سرمون برنمیدارن ی کم‌برام عجیبه

عادت می کنن

الان دیگه کسی با من کاری نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بدی هم دیدم اما خب آدم تنهاباشه چ سودی میبره

من‌فکرمیکنم تنهابودن بهتر از بودن با هرکسیه 

همنشین رو ادم‌خیلی تاثیرمیزاره وقتی میری جایی ک همش غیبت میکنن و این زیراب اونو میزنه و اونم زیرآب اینو  همش حرفای بیهوده میزنن پس‌بشینی خونت ک راحت تری

من‌فکرمیکنم تنهابودن بهتر از بودن با هرکسیه همنشین رو ادم‌خیلی تاثیرمیزاره وقتی میری جایی ک همش غیبت ...

دچاریکنواختی وتکراری شدن میشی دیگ ی تیکه لباسم بخری چهارتاآدم دورت نباشه ک ببیننش از معاشرت وبگوبخند فاصله بگیری زندگی چقدمیتونه جذاب باشه؟

دچاریکنواختی وتکراری شدن میشی دیگ ی تیکه لباسم بخری چهارتاآدم دورت نباشه ک ببیننش از معاشرت وبگوبخند ...

الان یکی دوسالی هست تو این شرایطم احساس یکنواختی ندارم و واقعا راضیم‌فقط بقیه ناراضی هستن

بهرحال هرکسی ی تیپ شخصیتی داره ک از نظرخودش حداقل محترمه😊

الان یکی دوسالی هست تو این شرایطم احساس یکنواختی ندارم و واقعا راضیم‌فقط بقیه ناراضی هستنبهرحال هرکس ...

من ب این اذان قسم ازته دل گفتم خوش به حالت چون وگفتم ک ب طرزبیمارگونه

منم مث تو بودم ولی اینقد اطرافیان بهم آسیب زدن ک اینجوری خودشونشون داده

من ب این اذان قسم ازته دل گفتم خوش به حالت چون وگفتم ک ب طرزبیمارگونهمنم مث تو بودم ولی اینقد اطرافی ...

من از شرایطم‌راضیم‌اگر دوس داری اینجوری بشی یکم تمرین کن ی کم‌با خانوادت تفریح کن برو طبیعت ادم وقتی میره طبیعت حال و هواش عوض میشه ولی این ادما هیچی نداشتن بلانسبت خاصیتی جز اعصاب خوردی ندارن

چند وقت پیش رفتم خونه عمم دخترش برگشته ب حالت کنایه میگه عجبه اومدی کلا زبونش اینجوریه منم خوشم‌نمیاد ی بار ادم‌بگذره دوبار بگذره دفعه سوم‌حالتو میگیره دگ بعدمن اصلا خونه عمم رفته بودم خودش خونه بابای من سرنمیزنه بعد ب من تیکه میندازه بیشخصیت

2810