2777
2789
عنوان

مهمون و مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
من ب این اذان قسم ازته دل گفتم خوش به حالت چون وگفتم ک ب طرزبیمارگونهمنم مث تو بودم ولی اینقد اطرافی ...

من‌این چیزا رو دیدم و با خودم تصمیم‌گرفتم ک صله رحم اگر درحد تلفنی باشه خیلی بهتره تا حضوری

دگ‌کسیم تو زحمت نمی افته ب‌بچمم سخت نمیگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌این چیزا رو دیدم و با خودم تصمیم‌گرفتم ک صله رحم اگر درحد تلفنی باشه خیلی بهتره تا حضوریدگ‌کسیم ت ...

حرفات درسته ولی خب همه یجورفک نمیکنن بازمن میگم اگ معاشرت نکنم نرم نیام برا بچه ام خوب نیست و تو آینده آداب معاغیادنمیگیره یا منزوی میشه تو نظرت این نیست؟

یادخترت بهونه نمیگیره حوصلش سرنمیره؟

حرفات درسته ولی خب همه یجورفک نمیکنن بازمن میگم اگ معاشرت نکنم نرم نیام برا بچه ام خوب نیست و تو آین ...

میدونی من خودم تو بچگی از جمع فراری بودم اصلا تو جمع حاضر نمیشدم همیشه قایم میشدم 

ولی وقتی رفتم سرکار و دانشگاه و با بقیه معاشرت کردم دگ تو جمع سرو زبون داشتم و قایم نمیشدم اتفاقا بیشتر صحبت میکردم بنظرم همه اینا با حضور تو جامعه درست میشه ولی جامعه ای ک میگم خاله و عمه نیستن اونا چی بهش میخوان یاد بدن؟!

بچمو میبرم بیرون درمغازه ای جایی بخوام برم ک بشه بردش حتما میبرمش

سال دگ هم برای اینکه دوس پیدا کنه اگر خدا بخواد میزارمش مهد

میدونی من خودم تو بچگی از جمع فراری بودم اصلا تو جمع حاضر نمیشدم همیشه قایم میشدم ولی وقتی رفتم سرکا ...

خیلی خوبه ک راه درست خودتوک بهش مطمئنی پیداکردی امیدوارم موفق باشی