2777
2789
عنوان

کسایی ک رانندگی بلدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 35 پست

چرا گازو ول میکنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن موقع دنده عوض کردن نیش ترمز بزنید من حالا نیش ترمزم زیاد نمیزنم اما ماشینم خیلی کم میاره تو ...

نه بابا نیش ترمز بزنی که سرعت و دور موتور کم میشه برای دنده و سرعت بالاتر

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب یعنی چی؟

میخوای دنده زیاد کنی باید گاز بدی دیگه

برای حرکت دنده یک به سرعت ۲۰ که رسید دنده ۲

به ۴۰ رسید دنده ۳

۷۰ دنده ۴ 

بالای ۱۰۰ دنده ۵

البته اگه تازه میخوای یادبگیری بیش از دنده ۳ نرو

بعدم برای دنده کم کردن گاز نده سرعت بیاد پایین یا یه نیش ترمز بعد دنده عوض کن

دنده مرده هم به هیچ عنوان حرکت نکن

اخه میگن موقع دنده عوض کردن نیش ترمز بزنید من حالا نیش ترمزم زیاد نمیزنم اما ماشینم خیلی کم میاره تو ...

ن عزیزم

برا دنده کم کردن نیش ترمز بزن

برا دنده اضافه کردن اول گاز بعد دنده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یعنی گاز ک میدم پام رو همون گازه باشه دنده زیاد کنم کلیپ دیدم میگن تو جاده برای دنده بالای ۲ اول کم ...

ن دیگه باید گاز رو ول کنی  و فقط کلاچ رو تا ته بگیری و دنده عوض کنی چ آروم آروم پاتو برداری از رو کلاچ 

خب باید یکی یکی دنده ها رو بری بالا مثلا اول دنده یک بعد دو بعد سه یعنی یهو از یک نزنی سه یا حواست باشه که حتما دنده جا رفته اینجوری ماشین می ایسته

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
یعنی پام روی گاز باشه ؟ یه کلیپ دیدم میگن دنده بالای ۲ برعکس شروع کرد اول باید کم کم کلاچ بیاد بالا ...

من چنین چیزی نشنیدم ببین گاز که میدی ماشین خودش یه صدایی میده که معلوم میشه دنده میخواد ترمز هم کلا لازم نیس فقط مثل بقیه دنده ها آروم و با حوصله کلاچ رو ول کن

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

اینا رو باید عملی به کمک مربی یاد بگیری ولی خوب اگه دنده یک باشی گاز بدی ماشین با صداهاش میفهمونه که باید دنده بالاتر بری دنده های بالاترین همین طور نیش ترمز هم موقع پیچ جاده اس و رسیدن به دست انداز 

2810