2777
2789
عنوان

کسایی ک رانندگی بلدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید گاز بدی ماشین سرعت بگیره ، اصلا لازم نیست نیش ترمز بگیری وقتی نمی خوای ایست کنی چرا ترمز ؟ مگه چیزی جلوته؟  نه 

پس بزار ماشین سرعت بگیره مثلا دنده دو هستی گاز بده 

بعد که ماشین شروع کرد به صدای وووووو ووووووممممم بده دنده ۳ بعد دوباره گاز بده سرعت زیاد بشه 

به فرمون مسلط باش آینه هام ریز نگاهی بنداز با دقت برون و دوباره وقتی ماشین به سرعت مورد نظر یعنی ۶۰ این حدودا رسید بده دنده ۴ ، بعد خواستی دنده کم کنی 

کم کم نیش ترمز بزن و کلاچ رو بگیر دنده رو کم  کن اول بده ۳ بعد کم کم نیش ترمز بگیر بده دنده دو بعد که سرعت خیلی کم شد بده دنده ۱ مثلا به سرعت گیر رسیدی 

وقتایی که می خوای آروم برونی وسط جاده نباش سمت راست باش 

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

اگه گاز ول نکنه چه جوری کلاج بگیره مگه میشه همزمان هم کلاج هم گاز هم دنده عوض کرد

من گازو شل میکنم صد در صد ول نمیکنم همیشه اینطوری میرونم 😐

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یعنی گاز ک میدم پام رو همون گازه باشه دنده زیاد کنم کلیپ دیدم میگن تو جاده برای دنده بالای ۲ اول کم ...

خب کلاچو داری ول میکنی باید هوا گازو هم داشته باشی

نه اینکه کامل ول کنی بعد گاز

ببین کلاچو که فشار دادی یکم که اومد بالا میری روگاز

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست دونفره

برای دنده عوض کردن حتما کلاچ بگیر آروم بردار پاتو

و اینکه موقع دنده عوض کردن گاز رو ول کن بعد دوباره پاتو بزار رو گاز 

با دقت برون 

خانم خوشگل❤️

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊