2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا بی درکن

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 31 پست

اروم باش سخته ولی صبوری کن ظرفارو. نشور فعلا تا حالت بهتر بشه نیاز نیست بشینی پیش مادرشوهرت و. پذیرایی تو به حال خودت برس.. بزار بیاد و میره نمیخواد سخت بگیری بخودت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بخدا مشکل ما خانواده شوهرامون نیستن شوهرامون مشکلن بی درکن وگرنه اگر شوهرت ادم بود میگفت ب مامانش نیا اگر میومد از بیرون ی چیز میخرید شوهر نفهم ادمو پیر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم نمیگفتی چرا میخواد بیاد بهرحال مادرشه ناراحت میشه.. به شوهرت میگفتی من امروز حالم خوب نیست برا شام از بیرون غذا بگیر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

بحث یه نفر اضافه تر نیست شاید ایشون خسته است می خواد دراز بکشه ، شاید نخواد غذا درست کنه ، شاید حال حرف زدن و مهمون داری نداشته باشه معنی نداره وسط هفته سر زده بلند می شن میان! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اروم باش سخته ولی صبوری کن ظرفارو. نشور فعلا تا حالت بهتر بشه نیاز نیست بشینی پیش مادرشوهرت و. پذیرا ...

اسباب کشی داشتیم ..وسیله های جدید گرفتم براهمین زود ب زود میاد ببینه چهبره هی رابرا دخالت میکنه برای دکوراسیون ..اصلا حوصلشو ندارم میگه اینو میذاشتی قشنگتر بود چندبار محترمانه جوابشو دادم چند بار نشنیده گرفتم کلا میخواد بره رو مخ من ..منم خب نمیتونم چایی نیارم چیزی نذارم جلوش..خودش ک بلند نمیشه براهمین بهم سخت میگذره واقعا

خب عزیزم نمیگفتی چرا میخواد بیاد بهرحال مادرشه ناراحت میشه.. به شوهرت میگفتی من امروز حالم خوب نیست ...

بحث سر اینه اصلا حوصله حرف زدن روبرو شدن باکسی نداشتم ..این چندروز انقدر فعالیت داشتم دوس داشتم برم تو اتاقم بخوابم فقط

بی درک چیه عزیزم الان اون از کجا باید خبر داشته باشه تو حال نداری یا موقعیتت برا مهمونی خوب نیست تو باید خبر بدی بهش بگی اون شاید کاراشو کرده کار نداشته گفته یه سر برم خونه پسرم تو باید بگی نه مامان جون من خستم یا مثلا ببخشید من نیستم خونه و فلان 

یا اگه دیدی خیلی اصرار داره بیاد بگو باش بیاین ولی من الان نمیتونم شام درست کنم یا خودتون درست کنین بیارین یا بیاین اینجا کمک کنین برا شام وقتی اومد با مادرشوهرت باهم شام درست کن 

الانم چون شوهرت از رو لجبازی دعوت کرد تو کاری نکن همینجور حیلی آروم آروم کارا رو بکن بزار بیاد ببینه مادرشوهرت خسته ایی بعدم بگو خیلی کارکردم وقت نکردم شام بپزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بحث سر اینه اصلا حوصله حرف زدن روبرو شدن باکسی نداشتم ..این چندروز انقدر فعالیت داشتم دوس داشتم برم ...

خب برو بخواب به کسیم کار نگیر 

بزار بیان خودشون بشورن درست کنن برن تو کاری نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اسباب کشی داشتیم ..وسیله های جدید گرفتم براهمین زود ب زود میاد ببینه چهبره هی رابرا دخالت میکنه برای ...

حق داری.. بزار نظر بده بگو باشه و... کار خودتو بکن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اسباب کشی داشتیم ..وسیله های جدید گرفتم براهمین زود ب زود میاد ببینه چهبره هی رابرا دخالت میکنه برای ...

خب وقتی اون میاد وسایلایی که نمیخوای ببینه رو بزار اتاق درشم ببند 

بحث سر اینه اصلا حوصله حرف زدن روبرو شدن باکسی نداشتم ..این چندروز انقدر فعالیت داشتم دوس داشتم برم ...

میدونم ولی خب شوهرت که دعوتش نکرده خودش زنگ زده گفته میام

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
بی درک چیه عزیزم الان اون از کجا باید خبر داشته باشه تو حال نداری یا موقعیتت برا مهمونی خوب نیست تو ...

اصلا بمن زنگ نمیزنه سوال کنه .. سرخود میگه دارم میام اونجا ..ادم بادرک زنگ میزنه به عروس حاملش ..احوالشو میپرسه بعد اینچیزایی که میگینو بگه ..ولی ایشون اینجوری نیست ..خودشو صاحبخونه میبینه و حریم خصوصی براشون معنایی نداره

2810