2777
2789

چی بود؟ که با شنیدنش مسیر زندگیتون تغییر کرد؟؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

اینکه نباید رو دعا پافشاری کرد

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه از هر کسی چیزی برمیاد

منظورت اینه که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیس؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

تازه با این واقعیت رو در رو شدم فعلا تصمیمی نگرفتم و نمیدونم چه مسیری رو انتخاب می‌کنم فعلا تو مرحله ای هستم که به خودم و روح و روانم اجازه میدم ناراحت باشم اجازه میدم احساسات تلخم بروز پیدا کنه وقتی این دوره رو بگذرونم هر تصمیمی که حالم رو بهتر کنه رو انتخاب می‌کنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

اینکه به هیچ پسری نباید اعتماد کرد اگر واقعا قصدش جدی و نیتش خیره رسما با خانوادش میاد خواستگاری 

دوست بشیم و اشنا بشیم و فرصت بده و زوده و … همه اینا بهونست 

خود همون پسر بفهمه خواهرش با یه پسر دوسته زنده نمیذارتش فقط واسه دختر مردم تز روشن فکری برمیداره 

تو زمان حال زندگی کردن و از آنچه داری لذت بردن و تلاش کردن

اینو شدید باهات موافقم👌

میشه توضیح بدی یکم

یعنی وقتی از خدا یه چیزی میخوای و نمیشه همش اصرار نکن

حتما یه دلیلی داره

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اینکه به هیچ پسری نباید اعتماد کرد اگر واقعا قصدش جدی و نیتش خیره رسما با خانوادش میاد خواستگاری دوس ...

👌👌👌

یعنی وقتی از خدا یه چیزی میخوای و نمیشه همش اصرار نکنحتما یه دلیلی داره

پ این قانون جذب فلسفه ش چیه که همش میگن اگه بخوای اصرار کنی تمرکز کنی اصرار کنی حتما اتفاق میوفته واست

تازه با این واقعیت رو در رو شدم فعلا تصمیمی نگرفتم و نمیدونم چه مسیری رو انتخاب می‌کنم فعلا تو مرحله ...

امیدوارم به زودی این مرحله ی سخت رو پشت سر بذاری

با آرزوی بهترین ها واست عزیزم

2810