2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4819 بازدید | 216 پست
هنوز نیومده کاسه صبرت لبریز شده که خواهر.وایسا بیادتازشم اصل بچه داری از دوران مدرسه شروع میشه کجای ...

یعنی امروز انقد دردداشتم داشتم میمردم دیگه بخوام به مدرسه اینا فک کنم دیوونه میشم😂

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بله ... حقوقی جان من مظلومم، اصلا هم با قانون و حقوق خونده ها درگیر نمیشم😁خواهر همسرم وکیلِ، تا ...

من نمیتونم مثل جانا تهدید کنم حقوقی نیستم

ولی حقیقی تف میکنم و چنگ میزنم و فیفففف میکنم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بله بله ... حقوقی جان من مظلومم، اصلا هم با قانون و حقوق خونده ها درگیر نمیشم😁خواهر همسرم وکیلِ، تا ...

پس برو اونور وکیلی نشی

اونروز یکی بهم اینجا گفت فکر کردی من گاوم تو اگه وکیل بودی اینجا پلاس نبودی 

وقتشه خودم رو براتون بگیرم😎

من نمیتونم مثل جانا تهدید کنم حقوقی نیستمولی حقیقی تف میکنم و چنگ میزنم و فیفففف میکنم

تو مثل من جنگی عمل میکنی 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نمیتونم مثل جانا تهدید کنم حقوقی نیستمولی حقیقی تف میکنم و چنگ میزنم و فیفففف میکنم

😂😂 یا صاحب صبر، دارک شد ک 🤣🤣

شما از جآنا جانِ حقوق دان هم خطرناک تری ک 🤣

تف آخه😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه خودش باید امضا بده در ضمن زیر چهار تا بچه ممنوعه

کلا یه دونه دارم🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا میگه ازالان یه دکتر خوب پیداکنیم زیرنظر باشیم سال دیگه دختر بیاریم

عزیزم اذیتای بچه رو ببینه نظرش عوض میشه فک میکنه راحته 

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
پس برو اونور وکیلی نشیاونروز یکی بهم اینجا گفت فکر کردی من گاوم تو اگه وکیل بودی اینجا پلاس نبودی وق ...

چشم چشم😁

وااای😂😂 خوشتیپ، بابا وکیل، با پرستیژ🤠😎 مجرم بشم وکیلم میشی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم اذیتای بچه رو ببینه نظرش عوض میشه فک میکنه راحته

میترسم یه بچه‌ی سایلنته خیییلی آرومو ملو گیرم بیاد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمه شوهرم میگه کاش پام می شکست نمی رفتم . الان همش با دکترای یزد سروکار داره میگه بیچاره شدم .

بنده خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم چشم😁وااای😂😂 خوشتیپ، بابا وکیل، با پرستیژ🤠😎 مجرم بشم وکیلم میشی؟

جمع کن خودتو خانومم

من رشوه قبول نمی‌کنم

اینم شماره پرونده‌ای که ازت شکایت کردم

۰۹۱۲۷۶۸۹۰۲۷

😂🤣🤣🤣🤣😂😂

2810