2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4664 بازدید | 216 پست
در حقیقت من به ایشون گفتم با شما بحث نکننشما منو ریپلای کردید و حاشیه ساختید البته از اول تاپیک پیدا ...

قبلنم گفتم شما هرچی میگی درسته دنبال تاییدی مگه نه؟ ضمنا ب شما ربطی نداره ک دخالت میکنی و من نظرمو دادم خیلی ادعای فرهنگتون میشه نمیتونین دخالت نکنین😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 کاربر اوپرا ریپ زدن ایجاد دعوا شدن ایشونم ب دفاع از ایشون فضای ت ...

آروم باش 

نی‌نی یار ۱ رو یادت رفت

ضمنا از روانشناس هم کمک بگیر 

بعد هم برو نهضت سوادآموزی که معنی دخالت توی صحبت دیگران،حروف ربط و… رو یاد بگیری.

رفتی هم خبر بده از نگرانی در بیام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 کاربر اوپرا ریپ زدن ایجاد دعوا شدن ایشونم ب دفاع از ایشون فضای ت ...

اروم باش

شما منو ریپلای کردید 

و دعوایی نشده مگر اینکه خودتون بخوایید ایجاد کنید 

یه تاپیکه که خانمهایی که تجربه دارن اگر اجازه بدید دارن با هم حرف میزنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بنظرم از مهم ترین جوانب حائز اهمیتههمسر ایشون حتی میتونن شکایت کنن

نه دیگه انقدم بیشور نیس واسه بچه بره شکایت کنه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

یه دونه دارم هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم گیرداده چون دختر خیلیی دوس داره سال دیگه یه دختر بیاریم و ...

پشیمون میشی می دونی. هزارجور درد پیدا می کنی ...می تونی از اونایی که بستن بپرس چی شده بعدش

معجزه شکر گزاری
آروم باش نی‌نی یار ۱ رو یادت رفتضمنا از روانشناس هم کمک بگیر بعد هم برو نهضت سوادآموزی که معنی دخالت ...

چرا جفتمون گفتیم آروم باش؟

نکنه یه کاربری هستیم؟ 😀

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

خدایی شوهرای با حوصله ای دارید شوهر من تو هرفیلمی بچه زیر۷ سال باشه حوصلش نمیاد نگاه کنه 😐منم مث خو ...

نه بابا خیلیم باحوصله نیس ولی دخترخیلی دوس داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشیمون میشی می دونی. هزارجور درد پیدا می کنی ...می تونی از اونایی که بستن بپرس چی شده بعدش

نه خداوکیلی چندنفرو دیدم بستن مشکلی ندارن الان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا خیلیم باحوصله نیس ولی دخترخیلی دوس داره

اهان دختر ووی 

حالا خدایی دختر می ارزه 😍😁

دیگ خاهر اگه قبول نکرد چاره نیس بعدیم بیار

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چرا جفتمون گفتیم آروم باش؟نکنه یه کاربری هستیم؟ 😀

سلام علیکم😁

میخواین من به عنوان شخص ثالث درخواست ویدئو چک و چک آی پی بدم؟🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه دیگه انقدم بیشور نیس واسه بچه بره شکایت کنه

تصمیم در مورد بچه دار شدن یا نشدن ، یک تصمیم مشترکه و شما نباید به تنهایی تصمیم بگیری.

همونطور که اگر برعکس بود و همسرت این کار رو انجام می‌داد ، شما قطعا ناراحت میشدی و معلوم نیست چه واکنشی نشون میدادی؟ 

2810