2777
2789

دوستان به خواستگار دارم پسر داییمه

خداییش ته دلم فک میکنم دوسش دارم ولی مطمئن نیستم اینو گفتم ک بدونین یه حساییم دارم

ازطرفیم بابام و داییم شغلشون مشترکه

بعد داییم پارسال حدود دوملیارد از بابام اضافه تر برده بود

اون موقع خداییش بابام انقد دستش تنگ بود که زمین فروخته بود بعدشم مجبور بود دوشیفته بره سرکار ک اگ این دوستمون دستمون بود انقد سختی نمیکشید

پنج تا دو می‌رفت با داییم سرکار

چهار تا دوازده یه جایی دیگر می‌رفت سرکار

خلاصه گذشت بابام بخاطر اینکه داییم بود فامیل بود حرفی نمی‌زند از حقش دفاع نکرد

همش میگف کاره ممکنه ضررم داشته باشیم(ولی تمام ضرر از سمت بابام بود داییم هیچی نداد)

الان پسر داییم اومده خاستگاریم بعد فهمیدم داییم هر دو سه ماه برا پسرش ربع سکه گرفته

موقع ک خواست ازدواج کنه یا بفروشه خونه بگیره یا کلا سکه داشته باشه

منم زده به سرم حالا ک انقدر بابام ضرر کرده

من برا پسر داییم قبول کنم

حداقلش سکه ها برا من بشن(۲۰مثقال طلا ک برا مهریه ایناس سکه بدن)

البته تا جایی ک می‌دونم سکه ها از مثقال من خیلی بیشتر میشن

ولی نمی‌زارم بفروشه

ازدواجم کنیم باز برا من میشن

الان عذاب وجدان دارم همش میگم نکنه بخاطر سکه هاس طمع کردم می‌خوام قبول کنم

ولی خداییش دختر اینجوری نیستم

یا میگم نکنه می‌خوام گذشته رو جبران کنم واسه همین قبول کنم

نمی‌دونم چیکار کنم جواب مثبت بدم یا نه

تا دوشنبه وقت دادن فک کنم یعنی فردا باید جواب بدم

همه فک می کنم جوابم مثبته

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

زندگی بچه بازیه؟

چقد همه چیو ساده گرفتین 

چند سالته. ؟ ب نظر نمیاد بالغ باشی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
زندگی بچه بازیه؟ چقد همه چیو ساده گرفتین چند سالته. ؟ ب نظر نمیاد بالغ باشی

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

البته پسر داییم بچه بدی نیس

خودم20

ایشون25

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنمالبته پسر داییم بچه بدی نیسخودم20ایشون25

بیخیال شو ترو خدااااااااا😫😫😫😫😫سنت خیلی کمه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
واقعا چرا اینجوری شده ، یعنی 20 مثقال طلا فکرتو بهم ریخته ، عزیزم به فکر یه عمر زندگی باش نه 20 مثقا ...

نه والا من قبل اینکه بیاد خواستگاری راجب داراییش بدونم

قبول کرده بودم

چون واقعا پسر خوبیه

ولی خب ازطرفیم اینو شنیدم طمع هم گرفتم

ولی خداییش دوسشم دارم

اما عذاب وجدان دارم میگم نکنه بخاطر سکه بیام زندگیم بپاشم

بیخیال شو ترو خدااااااااا😫😫😫😫😫سنت خیلی کمه

عزیزم پیش ما رسمه دختر16یا17عروسی می‌کنه

تازه عمه هام بهم میگن موندی رو دستمون😃

با اینکه درس میخونم

مطلقا هدفت ازین فکر کنم بیشتر از انتقام نباشه. 

بیخیالش شو

کلا این ازدواج فامیلی هم زیاد خوب نیست چون از قبل که باهاشون مشکل داشتین در آینده هم چیزی پیش بیاد گیر میکنی این وسط، نه میتونی طرف بابات رو بگیری کامل نه طرف شوهرت رو

هر چیزی هم بشه روی زندگی تو تاثیر میذاره 

مگه کلا هدفت این باشه سریع طلاق بگیری سر سکه ها! 

https://daigo.ir/secret/4475326302
اینجوری فک کن که همه ی سکه هاشو از دست داده ، ببین بازم دلت راضی هست باهاش ازدواج کنی

واقعا پسر خوبیه اگ سکه هم نداشته باشه راضیم

ولی بجاش خونش اوکی باشه

الان خونه نداره باید بره کرایه

مطلقا هدفت ازین فکر کنم بیشتر از انتقام نباشه. بیخیالش شوکلا این ازدواج فامیلی هم زیاد خوب نیست چون ...

نه والا من قبل سکه ها هم ک بدونم نظرم مثبت بود

بعدشم برا دوتومن بابام اصلا ب روشونم نیورد اصلا مشکلی ندارن

بعدشم بابت شغل پسر داییم احتمالا بعد یکسال باید بریم تهران(خودمون شهرستانیم)

واسه همین فک نکنم مشکلی پیش بیاد

ازطرفیم مامانم خیلی دوستشون داره

اگه قبول نکنم مطمئنم تا آخر عمرم میکوبنش تو سرم

مخصوصا اگر کیس بهتری پیدا نشه

عزیزم مشخصه دوسش داری 

دیگه چرا میای تاپیک میزنی ندیده و نشناخته ته دلت رو خالی کنن بهت انرژی منفی بدن!!

این افکار سمیه که موقع ازدواج گریبانگیر همه دخترا میشه نگران نباش 

عزیزم مشخصه دوسش داری دیگه چرا میای تاپیک میزنی ندیده و نشناخته ته دلت رو خالی کنن بهت انرژی منفی بد ...

والا نمی‌دونم

اون موقع ک هفده هجده سالم بود

همش میگفتم ازدواج نمیکنم تا یکی مثل رضا بیاد برام

اون موقع واقعا دوسش داشتم

اما کم کم اون حسه از بین رفت

ولی موقع ک دوباره حرف خواستگاری پیش کشیده شده انگار دوباره دوسش دارم

ولی همش میگم نکنه این حس من دوست داشتن نیس دوباره مثل قبلاً حسم از بین بره

یا نکنه فهمیدم طلاهاش و سکه هاش برا زنشه طمع گرفتم(ولی خداییش از قبل اینکه بدونم سکه داره من جوابم مثبت بود)

من خداییش دوس دارم زندگی کنم رابطه خوب و درستی داشته باشم

ولی نمی‌دونم قبول کنم یا نه

اگه قبول نکنم دوباره همچین کیسی گیرم میاد