2777
2789
عنوان

چقد کاسبی سخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 83 پست
سلام چی شد هیچی فروخت ؟

سلام آره بخدا دعاهای شما گرفت واقعا ممنونم همه شو فروخت فقط سه کیلو تهش وبرا خودمون آورد خدایا شکرت 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
سلام آره بخدا دعاهای شما گرفت واقعا ممنونم همه شو فروخت فقط سه کیلو تهش وبرا خودمون آورد خدایا شکرت

واییییییییییییییی نمیدونی چقدر من خوشحال شدم😍😍 ..از کی منتظر بودم جواب بدی دعا دعا میکردم با خبر خوب بیای ...خوب خدارووووشکرررررررر..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییییییییییییییی نمیدونی چقدر من خوشحال شدم😍😍 ..از کی منتظر بودم جواب بدی دعا دعا میکردم با خبر خ ...

وای خدایا خیلی خوشحالم بخدا دعای شما گرفت ولی تا ساعت۱۱ شب واستاده دیگه یه سه کیلو هم برا خودمون آورده هنوز نفهمیدم آیا سود کرده یا نه آخه فردا صبح پولا از کارت خوان میره تو حسابش ولی همینکه تونسته بفروشه کلی ذوق کردیم الانم خسته گرفته خوابیده واقعا از همه ممنونم که دعا کردن

وای خدایا خیلی خوشحالم بخدا دعای شما گرفت ولی تا ساعت۱۱ شب واستاده دیگه یه سه کیلو هم برا خودمون آور ...

منم خیلی خوشحال شدم به خدا انگار برای خودم این اتفاق خوب افتاده واقعا..بازم شکر خدا ..الهی همیشه پر روزی باشین ..خوب و خوش باشین در کنار هم ❤️ 🌹 

منم غذای خونگی دادم شوهرم بفروشه روز اول از ۱۵ تا ۸ تاشو فروخت بقیشو خودمون خوردیم کم کم را میفته من ...

عزیزم ببخشید کامنتتو ندیدم ممنونم انشالاه کارو کاسبی شما وهمه کسانی که تلاش میکنن پر رونق باشه