2777
2789
پس چی. کمکم کن من تصمیمو گرفتم می‌خوام توبه کنم 🥹🥹🥹🥹🥹

ببین‌خواهرم

شما‌اول یه سرچ‌اجمالی درباره خودسازی تو‌گوگل‌داشته باشین

مطلب‌میاد دستتون

اما‌بخام‌بگم‌اینکه

از‌اول صبح باخودتون شرط‌کنین‌که به هیچ‌وجه گناه نکنین وهرلحظه‌خودتون رو درمحضر الهی ببینین(مشارطه)

بعد در طول روز کاملا مراقب باشین که خطایی از شما سر نزنه(مراقبه)

بعد وقت خواب چند دقیقه باخودتون حساب وکتاب کنین که روز رو چگونه گذروندین(محاسبه)

اگر‌طاعتی بود‌بگین الحمدللله

اگر خدای نکرده خطایی بود استغفار‌کنین واین رویه رو ادامه بدین

ببین‌خواهرمشما‌اول یه سرچ‌اجمالی درباره خودسازی تو‌گوگل‌داشته باشینمطلب‌میاد دستتوناما‌بخام‌بگم‌اینک ...

خیلی خوبه از همین فردا صبح انجام میدم🫢 خدایا خودت کمکم کن 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه از همین فردا صبح انجام میدم🫢 خدایا خودت کمکم کن

نماز‌اول‌وقت و تلاوت قرآن با معنی رو فراموش نکنین

طوری قرآن بخونین که انگار مخاطبش خودتون هستین و هر لحظه داره برای شما وحی نازل میشه

کم‌کم‌به جایی میرسین‌که خدا داند....

بهتون قول میدم‌اگه مداومت کنین لذت دنیا برای شما خواهد بود و از بابت قبر وقیامت هم خیالتون‌راحت‌خواهد بود

نماز‌اول‌وقت و تلاوت قرآن با معنی رو فراموش نکنینطوری قرآن بخونین که انگار مخاطبش خودتون هستین و هر ...

مرسی.حتما انجام میدم شایدم واقعا خوابم راست باشه و قراره بمیرم حداقل تویه کنم و خوب باشم 

مرسی.حتما انجام میدم شایدم واقعا خوابم راست باشه و قراره بمیرم حداقل تویه کنم و خوب باشم

ان شاالله عمر‌باعزت‌داشته باشین

والله قسم‌که عزت و ذلت دست خداست

هرکس‌ که با خدا باشه خداوند بهش عزت خواهد‌داد

حرف مردم باد هواست

ببین خدا ازت چی‌ میخاد

همونو انجام‌بده و حرف‌کسی برات مهم‌نباشه

ان شاالله عمر‌باعزت‌داشته باشینوالله قسم‌که عزت و ذلت دست خداستهرکس‌ که با خدا باشه خداوند بهش عزت خ ...

درسته. یه چیزی از ته دل میگه توبه کن درسته خیلی گناه کردی یروز میرسه بگی من اون بودم ولی الان اینم.باز هم یکی میگه نه نکن بخوای حق های پس بدی ابروت می‌ره تو نمیتونی غسل کنی نمیتونی غیبت کنی گناهاث داری که خیلی بزرگن ولش کن یعنی می‌دونم چه حتی خرابیه لعنت بهش ولی باز تسلیم میشم 

اول به خودم وکسانی که فکرمی کننددیره یانمی تونندتوبه کنن متذکرمیشم،که خداخیلی خیلی مهربونترازحتی مادرمونه،پس بریم به سمتش وحرفشوگوش کنیم.هیچ وقت هم از درگاهش وگذشت ومهربونیش ناامیدنشیم که ناامیدی از درگاه خداخودش گناهه.درخصوص سوالی که استاترپرسیدن،خواهش میکنم،جبهه نگیریدمیخوام یه واقعیتوبگم‌.حدودیک ماه پیش به طوراتفاقی تویک جلسه ای که مولودی خوانی بوددعوت شدم،بعدمراسم خانمی حدودا۳۵ساله اومدوتجربه کماشوگفت،من جزئیات رویادم نمونده وچون جلسه برای یکی ازآشناهابودمن توپذیرایی کمک می کردم خیلی متوجه جزییاتش نشدم.فقط خلاصه حرفاشوبگم،حالاهرجوردلتون می خوادمیخوان قبول کنین،میخوان قبول نکنید. این خانم گویا به حجاب مقیدنبوده ولی الان به شدت باحجاب بودوچیزایی که بهش گذشته بودودیده بودباعث شده بودکه اینجوری مقیدبشه.انشاءالله خدابه همه بندگانش توفیق توبه قبل از مرگ روبده.

درسته. یه چیزی از ته دل میگه توبه کن درسته خیلی گناه کردی یروز میرسه بگی من اون بودم ولی الان اینم.ب ...

مهم‌خواستن‌ اول شماست

صدبارم شکست بخورین باید پاشین

اونکه تو گوش شما‌میگه شیطانه ونفس سرکش که هرلحظه دنبال لذت های آنی هست

پشت پا‌بزنین به همشون و غرق در خدا بشین

خدا دستتونو میگیره

مهم‌خواستن‌ اول شماستصدبارم شکست بخورین باید پاشیناونکه تو گوش شما‌میگه شیطانه ونفس سرکش که هرلحظه د ...

حتما حتما خدا انگار شمارو سر راهم قرار داد که اینارو بهم بگید🌹

این حلقه هادرست نیست اصلا واردش نشین.برای حق الناس اول ازهمه بایدبه خودمون وخداقول بدیم تکرارنکنیم ودرصددجبرانش بربیاییم.یه بارمن ازیک عالمی شنیدم که بعضی حق الناسهامیشه بادادن خیرات،صدقه و....جبران کرد.البته بعضی هاش خیلی سنگینه.می تونیدبایه عالم بجارسیده مثل آقای عالی مشورت کنید.

درسته. یه چیزی از ته دل میگه توبه کن درسته خیلی گناه کردی یروز میرسه بگی من اون بودم ولی الان اینم.ب ...

شیطان داره ناامیدت میکنه گناهاتو چوب میکنه میزنه توسرت تا نتونی بلند شی .شمااول سعی کن زنجیره گناهانتو قطع کنی حالا بعد ی فکری هم برا گناهای قبلی کن .

لایک نکنید .توروخدا 
شیطان داره ناامیدت میکنه گناهاتو چوب میکنه میزنه توسرت تا نتونی بلند شی .شمااول سعی کن زنجیره گناهان ...

چقدر حرف های شما قشنگه❤

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

شیطان داره ناامیدت میکنه گناهاتو چوب میکنه میزنه توسرت تا نتونی بلند شی .شمااول سعی کن زنجیره گناهان ...

اره حتما 

ممنون این همه تایپکردیولی من میخواستم بدونم کسایی که تجربه مرگو داشتن و برگشتن آیا در زمان مرگ شون ع ...

حضرت عزرائیل اصلا برای افراد عادی نمیان فقط برای افرادی که خیلی مقامشون بالاهست مثل پیامبران اولوالعزم میان و با احترام جونشون رو می گیرن بقیه کارگزاران حضرت عزراییل میان ایشون یکی از چند فرشته مقرب هستن 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
2810