2777
2789
آیت الله بهجت رحمة‌الله‌علیه: استادم سيدعلي قاضي را در خواب ديدمبه او گفتم چه چيزي حسرت شما در دنياس ...

من همش یه خودم قول میدم نماز بخونم قرآن بخونم کلی وقت اضافه دارم ولی خیلی تنبلی میکنم مخصوصا اون قسمت غسل کردنش. بعد اونم خیلی آدم گناهکاریم خیلی مطمعنم اون دنیا هم راهم نمیدن اگه خدا از حق الله بگذره از حق الناس نمی‌گذره یه چیزی درونم میگه به خدا نزدیک شو میبخشه باز امبلیم میاد حس میکنم مرگم نزدیکه اون شب به شوهرم گفتم خندید بهم گفتم یکی تو خواب بهم گفت توبه کن نماز بخون میخوای بمیری  از اون شب لرز به بدنم افتاده دخترام بعد من چکار میکنن شاید خوایم واقعی باشه و من مردم هی خدا

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
جمله اخرت سرشار از ناشکریه .وخداوند از گفتن این جمله خیلی ناراحت میشه ازدستت .دعاکن سایت همیشه بالای ...

خدا رو خیلی دوست دارم روم نمیشه باهاش حرف بزنم آدم گناهکاریم😭 می‌دونم منو می‌بخشه ولی به خودم اطمینان ندارم باز انجام میدم😭 میترسم توبه کنم باز خطاکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو خیلی دوست دارم روم نمیشه باهاش حرف بزنم آدم گناهکاریم😭 می‌دونم منو می‌بخشه ولی به خودم اطمین ...

به خطاههات فکر کن واینکه چه نتیجه ای خواهد داشت 

...

لایک نکنید .توروخدا 
خودسازی رو شروع‌کنینهیچوقت دیر نیستهر‌طور شده وارد وادی سیروسلوک‌بشین

منظچزت حلقه عرفانه؟اون که میگن خوب نیست 

اونم راه داره تحقیق کن راهشو پیدا کن

خیلی وقتشه تو فکرشم میترسم برم و باز خطا کنم باور می‌کنی اگه بگم تصمیم قطعی خودمو میگیرم ولی کسی میگه نه نکن باور می‌کنی انگاراز درون منصرفم می‌کنه 

خیلی وقتشه تو فکرشم میترسم برم و باز خطا کنم باور می‌کنی اگه بگم تصمیم قطعی خودمو میگیرم ولی کسی میگ ...

اگه کسی ازدرون به کار بد سوقت میده شیطانکیه که چسبیده بهت تاماموریتشو به پایان ببره

لایک نکنید .توروخدا 
اگه کسی ازدرون به کار بد سوقت میده شیطانکیه که چسبیده بهت تاماموریتشو به پایان ببره

من خودم میدونم جسم میگه حسن قویه می‌دونم قراره بمیرم ولی باز نمیتونم توبه کنم لعنت برشبطان

2810