2777
2789
عنوان

هی به سرم میزنه برم طلسم بگیرم کسی نمیشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 72 پست
دوستش دارم 😭 میخواد عقد کنه شنیدم طلسم جواب میده

عزیزم لطفا اذیتش نکن روز قیامت باید جوابگو باشیا فک کن یکی اینکارو با خودت کنه ببینه با یکی ازدواج میکنی بیاد برات طلسم بگیره که یارو از چشمت بیفته و ماله اون شی یک عمر با یکی ازدواج کنی که اصلا دوسش نداشتی و با طلسم باهاش موندی اون دنیا جوابت چیه؟؟؟ ... 

همین صبحی یه خانوم تاپیک زده بود که رفته دعای گره گشایی برا شوهرش گرفته بدتر از همون روز بدبیاری برا شوهرش اومده تصادفای سنگین و خرجای سنگین افتاده و سردی شدید یعنی وقتی میری طلسم میگیری پای اجنه رو به زندگیت باز میکنی و کافر میشی یعنی به قدرتی غیر قدرت خدا متوسل میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلسم میدونی یعنی چی

یعنی یه چیزی رو بدست میاری ولی در ازاش یه چیزی ازدست میدی شوهری هم که با طلسم بنا بشه بعد یه مدت همون زندگی به طلاق کشیده میشه 

پس بشین سرجات

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
چرا مگه تا 40 روز اتر نداره

هر ۴۰ روز یکبار باید تمدید کنی و دوباره بگیری 

فارغ ازاین چون طلسم با اجنه و نیروهای سیاه شیطانی ارتباط داره و پاشونو به زندگیت بازمیکنی به جز اون ۴۰ روز هم تاسالیان سال تو زندگیت میمونن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
2810