2777
2789
عنوان

هی به سرم میزنه برم طلسم بگیرم کسی نمیشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 72 پست

اسی یه چیز میگم ناراحت نشو 

فکر کنم تاحالا کسی عاشقت نشده یا یه دوست پسر و عشق درست درمون نداشتی که اینجوری میکنی  وگرنه عمرا به کسی علاقه مند میشدی که اصلا درجریان علاقه تو نیست و داره با کسی دیگه ازدواج میکنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم راضی به این کار نمیشه بخاطر همین هی تو فکرم شیطون میندازه هی میلم تاپیک میزنم با شما درد دل کنم ...

به قول مهیار شیطون هی میره تو جلدت احتمالا جلدت سوراخ شده😐😁

ایندفه رفت تو جلدت دوتا فحش بده بهش و پرتش کن بیرون

من که قسمتم نشد ولی منطورتون ازاینکه میگین اخلاقش بد میشه یعنی چی؟ چرا اخلاقش بد بشه؟ چون دوستش دارم ...

ینی اینکه شاید درظاهرخوب باشه ولی درباطن اخلاقش ببخشیدامث سگ باشه والارک گفتم دگ انقددیدم سرعشق وعاشقی ازدواج کردن بعدپشیمون شدن ولش کن بزاربره پی زندگیش توام الکی خدتوداغون نکن هیچ مردی ارزش این قدرغصه خوردنونداره 

ینی اینکه شاید درظاهرخوب باشه ولی درباطن اخلاقش ببخشیدامث سگ باشه والارک گفتم دگ انقددیدم سرعشق وعاش ...

مرسی 😍 چقدر خوب یادت بود که تاپیک زدم راجع بهش 

میداد ونی دوستش دارم مشکلم اینه 

یا کاربر همسرش ازدواج کرده از ازبس از خدا خواسته قسمتش شده 

حالا منم میخوام بخوام خدا رو چه دیدی شاید شد