2777
2789
عنوان

تاپیک قبلمو بخونید بعضی از نظرات شما باعث شد با شوهرم بدتر دعوا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
پس بیخودی حساس نشم؟

به نظر من حساس نشو.

اتفاقا اگر حساس بشی و اگر ادامه بدی ، داری یجورایی نقطه ضعف درست میکنی برای خودت. 

فقط مهم این هستش که همسرت متوجه شده باشه نباید اون مثال رو میزده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بیچاره صد بار عدرخواهی کرد

چقدر خوب. 🌸

پس دیگه نذار ادامه پیدا کنه. 

اصلا دیگه حرفش رو هم نزن. 

اگر ادامه بدی ، یجورایی داری نشون میدی که ضعف داری. 

پس همسرت رو ببخش و این مسئله رو تو ذهن خودت هم حل کن تا کلا تموم بشه. 

همین مهم بود که همسرت متوجه بشه مثالش نابجا بوده. دیگه خودت مسئله رو تموم شده بودن و نذار ادامه پیدا ...

میخام بریم مشاور که اونم بدونه دیگه خط قرمز منه اون دختر حتی ازش متنفر هیچی ازش مثالم نزنه

تاپیک قبلیت نمیدونم چیه ولی یه دوره ی فشرده تراپی بردار و بهش بگو هی بهت تاکید کنه بزرگ شو،بزرگ شو،ب ...

اره اره میخام برم جدی خیلی نیاز دارم من خیلی حساسم ولی تاپیک قبلیمم بخون مرسی

میخام بریم مشاور که اونم بدونه دیگه خط قرمز منه اون دختر حتی ازش متنفر هیچی ازش مثالم نزنه

اگر خواستین مشاوره برین ، اشکالی نداره. 

فقط یه مشاور خوب و کاربلد پیدا کنین ، چون همه مشاورها خوب نیستن.

ولی در کل شما چرا اصلا به اون خانم فکر میکنی یا چرا خودت رو باهاش مقایسه میکنی؟ 

چرا برای خودت نقطه ضعف درست میکنی؟ 

اره اره میخام برم جدی خیلی نیاز دارم من خیلی حساسم ولی تاپیک قبلیمم بخون مرسی

همه ی خانوما حساسن،منم هستم،ولی اینکه به خاطر حرف کاربرای اینجا با شوهرت بحثت بشه خیلی غیرمنطقیه عزیزم

اگر خواستین مشاوره برین ، اشکالی نداره. فقط یه مشاور خوب و کاربلد پیدا کنین ، چون همه مشاورها خوب نی ...

خب همین حرف همسرم باعث شد فکر کنم وگرنه بیکار نیستم که بشینم به اون فکر کنم