2777
2789
عنوان

تاپیک قبلمو بخونید بعضی از نظرات شما باعث شد با شوهرم بدتر دعوا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست

من یه نگاه به دو تا تاپیک قبلیت انداختم. 

ولی اکثر کاربرها حرفی نزدن که بری با همسرت دعوا کنی یا ... ، غیر از اینه؟؟ 

اتفاقا گفتن شما از اول قبول کردی و الان نیاید حرفت رو عوض کنی. 

میشه تاپیکمو بخونی؟

بله خوندم عزیزم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا شوهرم منظورش این بود راه اونارو پیش نگیر چون مشکلش با اون دختره واقعا بی بندو باری بود رقص و ...

والا هیچ منظور دیگه ای نمیشه از حرف شوهرت برداشت کرد 

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

من یه نگاه به دو تا تاپیک قبلیت انداختم. ولی اکثر کاربرها حرفی نزدن که بری با همسرت دعوا کنی یا ... ...

چرا عزیزم گفتن دقیقا یکی گفت شوهرت ینی گفته من عشقمو سر این چیزا گذاشتم کنار تو که جای خودت. خیلیا گفتن وای چقد حرفش زشت بوده و از این حرفا

والا هیچ منظور دیگه ای نمیشه از حرف شوهرت برداشت کرد

ی سری ها یجوری برداشت کردن انگار مثلا شوهرم عاشق اون بوده نه منی که زنشم بعد عشقشو سر این از دست داده من که دیگه جای خود دارم و منو فقط واسه حیا انتخاب کرده در حالیکه منم با حجاب نبودم از اول فقط اعتقاداتمون مثل هم بود

چرا عزیزم گفتن دقیقا یکی گفت شوهرت ینی گفته من عشقمو سر این چیزا گذاشتم کنار تو که جای خودت. خیلیا گ ...

والا من که نگاه کردم تو دو تا تاپیک قبلیت اکثر کاربرها گفته بودن که شما مقصری ، چون از اول میدونستی و پذیرفتی و حالا نباید تغییرش بدی. 

میخوای یک مرتبه دیگه بخون دو تا تاپیک قبلیت رو. 

برای تصمیمات مهم زندگی ، بهتره یک مشاور خوب و کاربلد پیدا کنید و ازش کمک و مشورت بگیرید. 

شما هم باید ببینی آیا واقعا میتونی عقیده همسرت رو بپذیری؟ یا اینکه نمیتونی باهاش کنار بیای؟

اگر نمیتونی بپذیری ، باید قبل عروسی وضعیت رو مشخص کنی.

برای تصمیمات مهم زندگی ، بهتره یک مشاور خوب و کاربلد پیدا کنید و ازش کمک و مشورت بگیرید. شما هم باید ...

عزیزم ما دو ساله باهم زندگی میکنیم نامزدیم مگه!!

من با عقیده همسرم هیچ مشکلی ندارم من سر اینکه راجع به اون دختره گفت فقط ناراحت شدم

عزیزم ما دو ساله باهم زندگی میکنیم نامزدیم مگه!!من با عقیده همسرم هیچ مشکلی ندارم من سر اینکه راجع ب ...

فکر کردم نامزد هستین. 

بذار یه مثال بزنم. 

یه خانم و آقایی رو می‌شناختم که در حال آشنایی برای ازدواج بودن. 

آقاهه به خانمه گفته بود که نان حلال خط قرمز منه ، پس اگر روزی همسرم تو زندگی از من پول نادرست بخواد ، من حاضرم زن و زندگیم رو از دست بدم ، ولی سراغ نان حرام و مال دیگران نمیرم.

البته من همسر شما رو نمیشناسم که دقیق بگم. 

ولی فکر میکنم منظور همسرت بازگو کردن خط قرمزشه که تا چه اندازه براش اهمیت داره. 

فکر کردم نامزد هستین. بذار یه مثال بزنم. یه خانم و آقایی رو می‌شناختم که در حال آشنایی برای ازدواج ب ...

اره دقیقا خاست اینو بگه که واسه من خط قرمز و اولویت اول ازدواج اینه مثال اونو زد گفت مثلا یکی مثل اون قبلیه

اره دقیقا خاست اینو بگه که واسه من خط قرمز و اولویت اول ازدواج اینه مثال اونو زد گفت مثلا یکی مثل او ...

بله. 

احتمالا تو اون لحظه همسرت نتونسته درست فکر کنه که این مثال رو بهتره نگه ، چون ممکنه یموقع سوءتفاهم پیش بیاد.

ولی در کل فکر نمی‌کنم همسرت منظور بدی داشته. 

احتمالا خواسته فقط اهمیت این موضوع رو برات بگه. 

بله. احتمالا تو اون لحظه همسرت نتونسته درست فکر کنه که این مثال رو بهتره نگه ، چون ممکنه یموقع سوءتف ...

ببین خودمم همین فکرو میکنم چون خیلی عاشقمه و هیچ بدی نداره خدایی اصلا هم اون دختره رو دیگه ادم حساب نمیکنه نه فقط به این دلیل بی حیای به دلایل دیگه حتی من خیلی سر ترم و راضیه ازم فقط این حرفش رفت رو مخم

ببین خودمم همین فکرو میکنم چون خیلی عاشقمه و هیچ بدی نداره خدایی اصلا هم اون دختره رو دیگه ادم حساب ...

اصلا نباید خودت رو با اون شخص قبلی مقایسه کنی.

حتی تو ذهن خودت. 

بله حرف همسرت تو اون لحظه درست نبوده ، اما عمدی هم نبوده. 

اگر همسرت متوجه اشتباهش شده و ازت معذرت خواهی کرده ، شما هم ببخشش و نذار این مسئله ادامه پیدا کنه.🌸

2810