2777
2789

هرکی میدونه بگه جواب این آزمایش یعنی عدد بتا چنده

کسی بوده ک اینجوری بوده بوده باشه دوباره عدد بتا بالا یاپایین بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار 

عدد بتا صعودی و تندتند میره بالا

مثلن اگ کم باشه عددت دکتر میگه بیس چارساعت دیگه تکرارش کن

اگ بالارفته بود اوکیه

ثابت نباید باشه

و اینکه پایین نمیره مگر خدای نکرده بخاطر سقط یا مرگ جنین کم کم میاد پایین

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

عدد بتات ۳۷ هست

چند روز تاخیر داشتی

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

اسی روز چندم سیکلت ازمایش دادی؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عکسو فرستادم دوکترم گفته دوباره تکرار کن اما من تاجواب نهایی دلشوره دارم

عددش کمه 

ولی خب شاید لقاح دیر انجام شده

استرس نداشته باشه دوباره ازمایش بده اگه بالا رفته باشه دوبرابر شده باشه مشکلی نیست

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
عددش کمه ولی خب شاید لقاح دیر انجام شدهاسترس نداشته باشه دوباره ازمایش بده اگه بالا رفته باشه دوبراب ...

ماطبیعی جلوگیری میکردیم یه بچه ۹ونیم ماهه دارم نمیدونم کی اتفاق افتاده

اسی روز چندم سیکلت ازمایش دادی؟

هنوز یه هفته به وقت سیکل مونده  ولی جواب بی بی چک هام مثبت شد  سنو داخلی دادم  گفته ساک حاملگی دیده نشده ولی آزمایش خون هم مثبت ضعیف هس

هنوز یه هفته به وقت سیکل مونده ولی جواب بی بی چک هام مثبت شد سنو داخلی دادم گفته ساک حاملگی دیده ...

چرا انقدر عجولی گل؟سنو الان؟؟؟بتای من ۲۰۰۰بود فقط ساک دیده شد

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
2810