2777
2789
عنوان

بیایید عکس جواب آزمایش بارداری مو میفرستم بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
هنوز یه هفته به وقت سیکل مونده ولی جواب بی بی چک هام مثبت شد سنو داخلی دادم گفته ساک حاملگی دیده ...

اولین روز آخرین پریودیت کی بوده؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا انقدر عجولی گل؟سنو الان؟؟؟بتای من ۲۰۰۰بود فقط ساک دیده شد

چون بی بی چکم مثبت بود دکتر رفتم دکتر گعت سنو بده

واینم بگم خاستم اگ حامله باشم زودتر بفهمم تصمیم سقط داشتم 

ولی الان میترسم خدای نکرده عدد بتا پایینه خارج ازرحم نباشه چون شنیدم سقط خیلی درد داره

چون بی بی چکم مثبت بود دکتر رفتم دکتر گعت سنو بدهواینم بگم خاستم اگ حامله باشم زودتر بفهمم تصمیم سقط ...

اهان،من فک کردم میخوایش،انشالا هرچی که برات خیره پیش بیاد

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام