2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 228 پست
سلام قشنگم♥️♥️💋😘😘فداتشممم💋💋♥️♥️😘😘قوی برگشتم🤭😁♥️

سلامت باشییی😘🤗 

خداروشکر ، انرژی مثبت سایتی❤️❤️❤️💐

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کدوم کاربره واقعا یادم رفته اسمشحالا ۴ سیخ جوجه هم چیزی نیس ک دروع بگهدر کل میگم خب میفرسته ...

میدونم کیو میگی اون کلا فیکه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

برعکسش هم خوب نیست ، یک عده فکر میکنن این سهمیه روزی شش تا تاپیک رو اگه نزنن برگ برنده از دست دادن 😁 حرف کم میارن یاد بدبختیهاشون میفتن همون سریع تاپیک میزنن ! 

اون یکیهام لابد جاماندگان بلاگری از اینستا هستن به هر دلیلی نتونستن بعضی چیزها رو اونجا نمایش بدن این سایتو غنیمت میشمرن ( شخصا با دسته دوم مشکلی ندارم و بهتر از غر زدن و انرژی منفی فرستادن ) 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
چرا هرکی از حال خوبش میگه ، باید بگیم دروغه و فیک هستش ، مگه اینجا فقط برا چس ناله و بدبختی هستش ، ی ...

ببخشید ولی من از کاربرهایی که دروغ میگن حس خوب نمیگیرم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

پز کاملا مشخص میشه و همچنین اینکه طرف داره فانتزیاشو میگه نه واقعیت اونی که تو واقعیت همچیین‌موقعیتی داشته باشه براش عادیه یا اصلا نحوه ی حرف زدنش مشخص می‌کنه داره یا نه 

من چند تا دانشجوی پزشکی یافتم که عجییییب غرق رویاهاشونن مدام هم تاپیک‌ میزنن🤣🤣🤣🤣🤣

چرا هرکی از حال خوبش میگه ، باید بگیم دروغه و فیک هستش ، مگه اینجا فقط برا چس ناله و بدبختی هستش ، ی ...

هیچکس نمیتونه از تاپیک پز و فخر فروشی انرژی بگیره یعنی خر اون تاپیک و بخونهذمیفهمه طرف انقدر کمبود داره از شدت کمبود شروع کرده پز دادن 

حقیقت به نوع نگاه ما بستگی نداره

من فک میکنم داره

اونی که دروغ میگه داستانش جداست...

ولی بقیه راست میگن و میذارن من حقیقتا از خوشحالیه مردم خوشحال میشم انرژی میگیرم لذت میبرم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چه قشنگ توضیح دادی 👌🤗ایشالا همین امسال مامان بشی.

ممنونم عزیزم

کلی آرزوهای قشنگ برای تو 

تندرست باشی

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
سلامت باشییی😘🤗 خداروشکر ، انرژی مثبت سایتی❤️❤️❤️💐

قربونت برمممم♥️♥️😘😘💋💋

مرسی قشنگم💋💋😘😘

ولی از یه نطر خوبه مردم میبینن خوشبختی هنوز جریان داره

بعد فکر میکنن چرا خودشون هنوز اونقد بدبختن سکته میکنن ک 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2810