2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 228 پست
دقیقامثلا اومده عکس از سیخ کباب گداشته فرستاده ک با همسرم تو طبیعتخب که چیالان ما چیکار کنیم براتندی ...

اون که‌کاربر دروغگویه..‌

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

یه کاربری هست حالا اسم نمیبرم هر دفعه میگه فلان چیزو خریدم اینهمه 

شغلم فلانه بلانه

زندگیم اینه

حالا من خودمم خوبم خداروشکر ، اما تا اینو میبینم حس میکنم بنده خدا چقد کمبود داره اینجا که انقدر آدمای زیر خط فقر از سرتاسر ایران هستن اینجوری میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پز چی منظورته ؟

مثلا خونمون فلان متره ماشینی که شوهرم باهاش میره سرکار انقد قیمتشه شوهرم چندجا دیگه خونه داره همه رو زده به اسمم😂باهاش قهربود شیش تاالنگو خرید آورد واسم تا آشتی کردم😂یعنی کل تاپیکاش همینجوری بود

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

چرا هرکی از حال خوبش میگه ، باید بگیم دروغه و فیک هستش ، مگه اینجا فقط برا چس ناله و بدبختی هستش ، یا حرفای خاله زنکی که مثلا خواهر شوهرم فلان کرد ، عزیزم حستو خوب کن ، کسی که حال و زندگیش خوبه ازش انرژی بگیر

معنی حرفم متوجه انگار نشدید میگم طرف اینقد ساده و خاکیه دوست داره چیزایی که دوست داره یا انجام داده ...

درسته 

سلاااامم عزیزم چقد خوشحالم برگشتی 😍😍خوش اومدییی 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

عزیزم اسم تو راهیت رو نیک گذاشتی♥️چه جالب و شیکه واقعا.اگه بخوایی اینجوری بگی من حسرت به دل بچه ام ش ...

چه قشنگ توضیح دادی 👌🤗

ایشالا همین امسال مامان بشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
مثلا خونمون فلان متره ماشینی که شوهرم باهاش میره سرکار انقد قیمتشه شوهرم چندجا دیگه خونه داره همه رو ...

اره همینجورین 

یکیشون به ماشین خفن گرفته بود گذاشته بود 

اخه ندید بدید به ما چه تو ماشین میگیری 

یه کاربری هست حالا اسم نمیبرم هر دفعه میگه فلان چیزو خریدم اینهمه شغلم فلانه بلانهزندگیم اینهحالا من ...

منم دقیقا منظورم همین کاربرهاس دیگه تازه چندنفرشونم که معلومه دروغ میگن

بعد بعضیا چون چندتا کیک درست کردن گذاشتن تو تاپیکشون فک کردن من منظورم بااونه اومدن حمله کردن بهم که تو به مامیگی پز میدی😂 آخه چهارتا غذا گذاشتن مگه پز دادنو حسودی داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته سلاااامم عزیزم چقد خوشحالم برگشتی 😍😍خوش اومدییی

سلام قشنگم♥️♥️💋😘😘

فداتشممم💋💋♥️♥️😘😘قوی برگشتم🤭😁♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

یه کاربر که خدای پزززز از همه لحاظ پول قیافه لباس خونه شوهر همه هم میشناسنش اون هیچی بعد دیروز یه خانم تاپیک زده خانمها من ایفون سیزده دارم بابام میخواد برام آیفون ۱۶ بخره من متاهلم به نظزتون بد نیست؟ بابامدگفت این ایفون و نگهدار سر ماه هم من یه ایفون ۱۶ میخرم برات میگم بد نباشه؟؟ خدایی خودتون بیاین بگین اگه این حرف پز و فخر فروشی نیست پس چیه؟ هر چند به احتمال ۹۸ درصد تاپیکش فیک بود 

اون که‌کاربر دروغگویه..‌

نمیدونم کدوم کاربره واقعا یادم رفته اسمش

حالا ۴ سیخ جوجه هم چیزی نیس ک دروع بگه

در کل میگم خب میفرسته ک چی بشه؟

مثلا کباب میخوری تو طبیعت ،،خب بخور ه،ب بقیه چه

یه کاربری هست حالا اسم نمیبرم هر دفعه میگه فلان چیزو خریدم اینهمه شغلم فلانه بلانهزندگیم اینهحالا من ...

اونی که میگفت چندتا خونه خریدن؟؟بعد همه باهاش دعوا کردن گفت قصدم راهنمایی مردم بود خونه بخرن؟...

عزیزم اسم تو راهیت رو نیک گذاشتی♥️چه جالب و شیکه واقعا.اگه بخوایی اینجوری بگی من حسرت به دل بچه ام ش ...

شما ایشالا دامنتو سبز کنه بچه داشتن هیچ پز دادنی نداره که من بخوام باهاش پز بدم

ولی کسی که میاد میگه من خونم فلان متره شوهرم شیش تا خونه داره همه رو زده به اسمم ماشینی که باهاش میره سرکار فلان قیمته اینارو میگم شما بچه داشتن منو چرا قاطی میکنی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810