2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 228 پست
بجای ناراحتی سعی کن براشون دلسوزی کنی که تا این حد شخصیت پوچی دارن

آره واقعا 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

هیچکس نمیتونه از تاپیک پز و فخر فروشی انرژی بگیره یعنی خر اون تاپیک و بخونهذمیفهمه طرف انقدر کمبود د ...

خداکنه که راست بگن یا اگه فانتزیشون هست خداکنه به واقعیت تبدیل بشه من یکی که خوشحال میشم حال کسی خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک میکنم دارهاونی که دروغ میگه داستانش جداست...ولی بقیه راست میگن و میذارن من حقیقتا از خوشحالیه ...

چون خودتم وضعت خوبه خب 😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

شما ایشالا دامنتو سبز کنه بچه داشتن هیچ پز دادنی نداره که من بخوام باهاش پز بدمولی کسی که میاد میگه ...

گلم هر کی هر چیو نداره میخواد دیگه 😉.هر کی از دید خودش میبینه.🤭

خیلیا هستن حاضرن دارایی شونو بدن یه فرزند از خودشون داشته باشن اما...🥹

ما همیشه  هر چیو نداریم میخواییم و وقتی ببینیم یا بشنویم  دیگران دارنش حسرتمون بیشتر میشه.🥺 مثل الان من و امسال من که خبر بارداری اطرافیان آب سردیه بر سر ما که چشم انتظاریم خب ما هم دلمون میخواد 🫠

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
من فک میکنم دارهاونی که دروغ میگه داستانش جداست...ولی بقیه راست میگن و میذارن من حقیقتا از خوشحالیه ...

میدونی بحث خوشحالی جداست انرژی خوب رو آدم حس میکنه ولی طرف کلی از زندگیش و کرپ می‌کنه و یه قسمت کوچیک رو صحنه سازی می‌کنه و میاد اینجا ارضای روحی میشه مثلاً یه کاربر هست مدام از اینکه بقیه تو کف خوشگلیشن تاپیک‌میزنه ولی موهای وز و پوست خرابش مشخصه داره بقیه رو سرکار میزاره وگرنه هممون هم موی وز داریم هم پوست خراب 

جدا از این بحث 

واقعا میتونی به فکر این چیزا هم باشید انقد مشکلات هس بیرون داخل شهر خونه های آنچنانی ماشینای انچنانی

ولی من بفکر اینم خدا به همسرم و بچه ام سلامتی بده پول دارو ندیم

چقد وسیله ها گرون گرونتر شد.

مردم چیکار باید بکنن

خدایا به مردم رحم کن

ببخشید ولی من از کاربرهایی که دروغ میگن حس خوب نمیگیرم

من خودم تو یه تاپیکه که درآمد خودمو شوهرمو پرسیدن ، گفتم شوهرم 60 تومن و خودم 25 ، ملت ریختن که دروغه ، پز میده ، یعنی واقعا این حقوقا نجومیه ؟؟ که من بخام دروغ بگم

نوردخت و خیلی از کاربرایی که هنوز فعالان و دائم در حال دروغ گفتن

هرروزتایپک میزد چندروزه راحتیم البته الانم چندتافیک هست باتایپکای سریالیشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شما کلا متوجه تاپیک من نشدی من منظورم کسایین که از کل تاپیکاش مشخصه داره پز میده حتی معلوم نیست راست ...

اهان از اون لحاظ

خب اره بعضیا مشخصه صرف عقده تاپیک های اینچنینی میزنن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
چون خودتم وضعت خوبه خب 😁

ببین من بخدا قسم هیچیو واس پز دادن نمیذارم کلا اخلاقم اینه تو الان مثلا بیای خونم لباس زیری که دیروز خریدم نشون میدم😅میگم ببین چقد قشنگه واس حس ذوقم میگم

ولی چیزای بزرگ خونه و ماشین و دارایی به کسی که نمیگم...یا عکس بگیرم بذارم

گوشی باشه واسم بخرن میذارم نشون میدم کلا سوپرایزی و لباس و غذا این چیزایی هستم😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

گلم هر کی هر چیو نداره میخواد دیگه 😉.هر کی از دید خودش میبینه.🤭خیلیا هستن حاضرن دارایی شونو بدن یه ...

الان من تاپیک زدم من بچم پسره وای اونایی که دختردارن چیکار میکنن؟؟یا تاپیک زدم من حاملم خوشبحالم؟اگه اینجوری بزنم یعنی دارم پز میدم کسی هم که بچه نداشته باشه دلش میشکنه کسی هم که پسرنداشته باشه بهش برمیخوره 

اون تاپیکایی که من منظورمه هم اینجورین که میاد تاپیک میزنه خونم فلان متره ماشین شوهرم انقد قیمتشه شیش تا خونه داره شیش تاشو زده به اسم من اینه که پز حساب میشه 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

خب پس بیرون کسی نره چون حسرت خیلیا میکشنماشین های مدل بالا سوار نشن چون خیلیا دلشون میخواداینجا سایت ...

اونام لابد اون ماشینو کرایه کردن یا از کسیه، اون قصرهایی که تو نیاوران و فرشته زدن هم همه فیکه ، اصلا ما خوشبخت تو ایران نداریم همه بدبختن پس

2810