2777
2789
عنوان

دوستم دختر خرابیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 106 پست
مدرسه نمیرم 18 سالمهنمیشه کاش میشد کنه ست

یواش یواش سرد شو باهاش

مثلا تلفن هاشو جواب نده بگو رو سایلنت هست 

باهاش نرو بیرون بگو کار داشتم 

دیگه کم کم جدا میشه خودش 

اینطور آدما خودشون خرابن با خراب کردن بقیه میخوان خودشون رو توجیه کنن 

یه همکلاسی داشتیم دوران دبیرستان، اهل رفتن خونه و جنگل و ... بود با دوست پسرهاش ، اون موقع ها، یعنی دهه ۸۰ ازینکارا میکرد، دو سال پیش از یکی دیگه از همکلاسیام که فامیلشون بود پرسیدم فرانی چیشد،گفت زن خیابونی و روسپی شد و ازین شهر رفت معلوم نیست کجاست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع کات کن مریضه

دعا کنین خدا کمکم کنه خیلی بی سیاستم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

چن سالته کوچولو

کوچولو؟ 

بی مزه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

فقط تو خوبی که بقیه رو قضاوت میکنیهیچکس حق نداره به کسی اینو بگه حتی تو احادیث داریم تو نمیتونی به ک ...

آخه چرا حرف الکی میزنی شب توبه کرده چیه ...از قدیم میگن بگو‌با کیستی تا بگویم چیستی ....دوست در زندگی یه دختر در این سن واقعا موثره

حتی اگه مثل اون نشی ینفر که بشناسدش تورو هم مثل اون می‌دونه ازش فاصله بگیر تنهایی به مراتب از بودن ...

حتما حذفش میکنم

بنطرت به مامانم بگم دختر سالمی نیستش؟ 

چون مامانم همیشه اصرار داره بهش بگو بیاد پیشت

فقط تو خوبی که بقیه رو قضاوت میکنیهیچکس حق نداره به کسی اینو بگه حتی تو احادیث داریم تو نمیتونی به ک ...

تو احادیث داریم کسی رو قضاوت نکنید نگفته که برید باهاشون دوستی کنید .

اتفاقا در مرود دوست سالم خیلی سفارش ها داریم ، بحث ایشون رابطه ی دوستیه کاری نه قضاوت .

حتما حذفش میکنمبنطرت به مامانم بگم دختر سالمی نیستش؟ چون مامانم همیشه اصرار داره بهش بگو بیاد پیشت

به نظرم سربسته بگو به مامانت : چیزایی ازش دیدم ک تمایلی به ادامه رابطه دوستی باهاش ندارم 

طرز فکرتون با هم متفاوته دوستیتونو بهم بزنید

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

رک بهش بگو عقایدمن وتو اززمین تاآسمون باهم فرق داره،کارایی که برای توعادی شده برای من کابوسه...ازهمه دوربشیم بهتره

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
2810