2777
2789
عنوان

روز ب روز بیشتر ریده میشه ب ادندامم

334 بازدید | 28 پست

الان بازوهام ترک خورده شکمم رونام ترک شده پوستم پشت رون کمر پاینتر پهلو داراوردم شکمم ک نگم براتون ساق پاهام ترک شده پستم النگوهام دستم نمیشه

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب هوش مصنوعی

ترک‌های پوستی (استریا) می‌تونند به دلایل مختلفی ایجاد بشن، از جمله تغییرات وزنی سریع، بارداری، یا تغییرات هورمونی. این وضعیت ممکنه کمی ناراحت‌کننده باشه، اما با مراقبت‌های مناسب می‌تونید این ترک‌ها رو بهبود بدید. چند پیشنهاد برای کمک به بهبود پوستتون:

1. **مرطوب‌کننده‌ها:** استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های مرطوب‌کننده به بهبود ترک‌های پوستی کمک می‌کنه. به دنبال محصولات حاوی ویتامین E، کره کاکائو یا روغن‌های طبیعی باشید.

2. **مراجعه به متخصص پوست:** یک متخصص پوست می‌تونه بر اساس نوع پوست و شدت ترک‌ها درمان‌های مناسبی رو پیشنهاد بده. این می‌تونه شامل کرم‌های دارویی، لیزر درمانی یا میکرو درمابریشن باشه.

3. **رژیم غذایی سالم:** مصرف غذاهای سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی می‌تونه به بهبود سلامت پوست کمک کنه. غذاهای حاوی ویتامین C، ویتامین E و روی برای پوست مفیدند.

4. **آب کافی:** مصرف آب کافی به مرطوب نگه داشتن پوست و بهبود الاستیسیته اون کمک می‌کنه.

5. **ورزش منظم:** ورزش به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به پوست کمک می‌کنه و می‌تونه به بهبود ترک‌های پوستی کمک کنه.

امیدوارم این پیشنهادها بتونه بهتون کمک کنه تا بهبود پیدا کنید و پوستتون بهتر بشه. اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم! 😊💬✨

از هوش مصنوعی بپرس

نمیخایی رژیم بگیری؟ تا عید خوش اندام شی عزیزم؟ 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

خب لاغر شو 

رژیم بگیر همه چی بخور اما کم بخور 

پیاده روی کن. طناب بزن. روزی نیم ساعت برقص. دراز نشست انجام بده. ورزش هوازی بکن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

رژیم بگیر از همه چی بخور ولی ب مقدار مشخص

یا برو باشگاه اصلا 

الان شروع کنی تا عید میتونی خوش اندام بشی

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

نمیخایی رژیم بگیری؟ تا عید خوش اندام شی عزیزم؟

وزنم زیاد نیس من قبلا 45 کیلو بودم توی دو ماه ک بچمو از شیر گرفتم یهو وزن گرفتم الان 64 کیلوام نسبت ب قدم خوبه ولی خب پوستم خراب شده شکم پهلووو

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
2810