2777
2789
عنوان

روز ب روز بیشتر ریده میشه ب ادندامم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
کاش منم چاق میشدم یکم مردم از لاغری صدجور راه رفتم نتیجه نگرفتم

من فقط با پودر جنسینگ اضافه کردم الان میخورم دیگه هیچی روم تاثیرنداشت تو دوهفته دو کیلو اضافه کردم

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
خب لاغر شو رژیم بگیر همه چی بخور اما کم بخور پیاده روی کن. طناب بزن. روزی نیم ساعت برقص. دراز نشست ا ...

وزنم زیاد نیس من قبلا 45 کیلو بودم توی دو ماه ک بچمو از شیر گرفتم یهو وزن گرفتم الان 64 کیلوام نسبت ب قدم خوبه ولی خب پوستم خراب شده شکم پهلووو

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هوش مصنوعی کجاست آخه ، میشه بهش آمار بدم بعد بهم برنامه رژیم غذایی بده

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

بله داده ها رو جمع آوری میکنه و مناسب ترین نسخه رو ارائه میده

از هوش مصنوعی بپرس

ارررهه

کم کم تنقلاتتو کم کن هفته ای یبار مثلا پفک یا چیپس یا پیتزا و .... بخور بعد بکن ماهی یبار بعد دیگ هوس نمیکنی غذاتم سالم بخور روغن کم اسنفاده کن گشنت که شد بادوم زمینی یا اجیل بخور یا پنکیک رژیمی و.... اگر وقت داری وررشم برو تا کم کم وزنت کم میشه

ولم کن۶۴ کیلویی اینجوری میکنی؟!تازه خوب شدی تو۴۵ خیلی کم بوده

قبول دارم خوب شدم فقط پوستم خراب شده شکم پهلو اذیتم میکنه

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
سپاس گزار ، خو حالا از کجا بیارمش اینو ، نرم افزار هست سایته چیه ؟

اگر با گوشی هستی به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراجعه میکنی عبارت copilot رو سرچ میکنی توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب میکنی ، برای کامپیوترم به وارد گوگل میشی عبارت copilot رو مینویسی همون سایت اول رو باز میکنی و توی کادر پایین اول نامت رو وارد میکنی و شروع میکنی به صحبت

از هوش مصنوعی بپرس