2777
2789

میگه تو این یکسال ک باهاش بودع خصوصیات بدی ندیده ازش فقط از اینکه ابروشو اصلاح میکنه خوشش نمیاد 

و گفت ابروهاش از اون مدلای بهم ریخته هم نیست ک ب مرتب کردن نیاز داشته باشه

منکه گفتم باهاش کنار بیا چ اشکالی داره 

گفت نه خوشم نمیاد 

میگه روم نمیشه ب پسره بگم😐نمیدونه چجوری ب پسرع بگه یا چی بگه سر حرف رو باز کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اههههع مگه چندش تر از پسری که ابروش و اصلاح میکنه هم داریم 🤢

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

باید اصلاح کنن اما نه در حد دخترا

در همین حد که پیوندی و دنباله ابرو رو بگیره

بیشتر از اون کنسله

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
باید اصلاح کنن اما نه در حد دخترادر همین حد که پیوندی و دنباله ابرو رو بگیرهبیشتر از اون کنسله

این میگه در حد دخترا باریک نمیکنه خودمم عکسش رو دیدم زیر ابرو رو برمیداره با دمش رو باریکتر میکنه مثل دخترا😅این بده

این میگه در حد دخترا باریک نمیکنه خودمم عکسش رو دیدم زیر ابرو رو برمیداره با دمش رو باریکتر میکنه مث ...

اه اون دیگه دخترهههه

ببین اگه دوسش داره از در عشق و علاقه وارد شه

که مثلا عشقم همینجوریم قشنگی و این چرت و پرتا

مخشو بزنه ابرو برنداره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
این میگه در حد دخترا باریک نمیکنه خودمم عکسش رو دیدم زیر ابرو رو برمیداره با دمش رو باریکتر میکنه مث ...

چند وقت دیگه میگه من ترنسم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بهش بگو پسر امتحانش تو این دنیا چشماشه ونباید نگاه کنه 

ودختر دیده شدنه که باید عفیف وپاک دامن باشه 

سارا ی پاک دامن خدا دارای پاک وبی استرس برات میفرسته

ولی اگه رعایت نکنیم توقع آینده بی استرس نداشته باشیم

2810