2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 13220 بازدید | 253 پست
اخخ بمیرم برا قلب پر درد و بی کسم، خدایا تقاص اشکامو از فاطمه بگیر

میگیره مطمئن باش 

ببین شب با من دعوا کرد 

با هر بهونه ی زد بیرون برا تلفنی صحبت کردن با اون

همون صبح که شوهرش فهمید من خاب بودم اومد بالا سرم نشست من دستمو دراز کردم دستمو بگیره نگرفت دلم بدجور شکست بخدا دلم لرزید اشکمم جم شد چیزی نگفت رفت بعد یه ساعت زنگ زد جم کو از خونه بایدبریم شوهر زنه فهمیده

اخه ۴ماه قبلتر من فهمیدم باهم هستن انکار کرد زد زیرش اما دیگه خودش همرو اعتراف کرد

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هزار بار دیگه تکرار میکنه وقت برا گرفتن اینا زیاد پیش میاد

پس هر بار که شدید آبروش تو خطر بود یکی از این حقا رو بگیر بخصوص اگر پای شوهر طرف وسط اومد وگرنه که از شما شرم نداره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
مشاور من میگفت بگو باشه برو خودکشی کنآخه خودکشی هم نمیکنن که عوضیا🤦‍♀️منم دقیقا توی شرایط تو بودم

بابا اصلا اگه زندگیش انقدر براش مهم بود که نمیرفت اونکارو کنه که من ول کنم برم

در این حد براش ارزش نداشتم چه برسه به اینکه بره خودکشی کنه

بابا اصلا اگه زندگیش انقدر براش مهم بود که نمیرفت اونکارو کنه که من ول کنم برمدر این حد براش ارزش ند ...

عزیزم 💔کم و بیش تاپیکاتو خوندم این همسر سابقت همون نامزدی هست که یبار تاپیک زدی نامزدیمو بهم زدم و درمورد عقد و عروسی گرفتن همش تردید داشتی و مطمعن نبودی ؟چیشد ک بازم ادامع دادی و باوجود اون اخلاقا و قهر و اشتی و رفتارایی که داشت عروسی گرفتین و سر سال نشده این اتفاق افتاد ؟حقیقتن دلم گرفت از اخرش 🙂💔

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
بهش بگوعزیزم دستات نلرزه تیغ اولو بزن

خدا بگم چیکارت کنه

اینارو از کجا میارید آخه😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣ترکیدم از خنده

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
خدا بگم چیکارت کنهاینارو از کجا میارید آخه😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣ترکیدم از خنده

تا تاپیک اسی و خوندم این اهنگه اومد تو ذهنم 🤣🤣🤣🤣

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
بهش بگوعزیزم دستات نلرزه تیغ اولو بزن

واسه ی خیانتا و بی محلیای من😂😂

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

تا تاپیک اسی و خوندم این اهنگه اومد تو ذهنم 🤣🤣🤣🤣

ملت حاضر درصحنه😂😂ای خدا این خوشیارو ازمون نگیر😂😂😂

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱