2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 7901 بازدید | 229 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما کوچیکه از بی ابروی ترسیدم بیشترم از این خجالت کشیدم که من چه مشکلی داشتم که شوهرم اون زشت بد ...

عزیزم برات دلگیر شدم

زنا با زن شوهردار حکمش اعدامه 

وقتی تو فهمیدی شوهرش اونم فهمید دست شوهرت زیر ساتور تو بود چرا حق طلاق و حق حضانت بچه ها و سند خونه رو ازش نگرفتی بعد آبروشو جم کنی لاقل اونوقت یه چیزی دستت بود راحت میتونستی بعدا سر فرصت مناسب  طلاق بگیری دست خالی هم نباشی

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
عزیزم برات دلگیر شدمزنا با زن شوهردار حکمش اعدامه وقتی تو فهمیدی شوهرش اونم فهمید دست شوهرت زیر ساتو ...

عزیزم هزار بار دیگه تکرار میکنه وقت برا گرفتن اینا زیاد پیش میاد

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
بعد زایمان هم باز باهاش رابطه داشته؟

بله عزیزم با خانم باردار

اون اشغالو بمن ترجیح داد

بعد زایمانشم رابطه داشت فک کنم سزارین بوده

خدا لعنتش کنه که زندگیمو بگند کشید خدااااا حق منو اون بچه بی گناهشو ازش بگیره که یه مادر هرزه داره

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
2810