2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6718 بازدید | 228 پست
اینکه خیلی وضعش خرابه بهتر جدا شدی تا مریضی چیزی نگرفتی اون زنه چه هول بود مرض جنسی دارن برن درمان ت ...

تازه چند وقت پیش بهم می‌گفت اگه بفهمم مجدد ازدواج کردی اول تورو میکشم بعد خودمو

قسمممم میخورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورسته عزیزم کامل درکت میکنم. منم سرایط تورو دارم البته خیانتش جنسی نبوده ولی فرقی نداره پیش میومد ج ...

من دیگه شوهرم برام مرده فقط یریز اون گلنازو نفرین میکنم تا خدا حقمو نگیره ازش اروم نمیشم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
اشتباه کردم عزیزم کسیکه با زنه شوهر دار میگرده با زنی که تازه مادر شده اصلا لیتقت اینو نداره پدر بچه ...

خدا اینو اون هرزو نابود کنه 

نمیدونی من چی کشیدم هنوز به هنوز به خاطر اون رابطه من از خودم بدم میاد اعتماد بنفسم اومده زیر سفر هرکار مکنم نمیتونم بخودم بیام

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
این آقا افسردگی داره باید درمان شه نیاز نیست عذاب وجدان بگیری مگه خانوداه نداره زنگ بزن بهشون بگو دی ...

بحث اینه که حرف هیچکس و نمی‌فهمه

با بابام دعوام کرد 

مامانشم از پسش برنمیاد

به برگشت که فکر نمیکنمهی داره بهم پیام میده که خودمو میکشم نمی‌دونم چرا از این میترسم فقط

اصلا نترس. این شگردشونه.

خططو خاموش کن یه خطه دیگه بگیر به کسی هم نده.

مردای ایرانی به دوشیزگی زنشون پیش از ازدواج هم کار دارن دیگه وای به زمانی که تو متاهلی خیانت جنسی کنن.

بندازش اشغالی این جن.ده هرزه رو.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
تازه چند وقت پیش بهم می‌گفت اگه بفهمم مجدد ازدواج کردی اول تورو میکشم بعد خودموقسمممم میخورد

گوه خورده مرتیکه باسنی.

اسی نمیتونی کلا محل زندگی‌تو عوض کنی؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
اصلا نترس. این شگردشونه.خططو خاموش کن یه خطه دیگه بگیر به کسی هم نده.مردای ایرانی به دوشیزگی زنشون پ ...

قشنگ می‌دونه چجوری از من سوءاستفاده کنه

سریع بحث و احساسی میکنه

2810