2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 7479 بازدید | 229 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ی بار جنسی هم بودآخه میدونی خیلی ریسک بزرگیه

درسته ریسکه. حالا اگه بچه نداری برنگرد بنظرم من ادم احساساتی هستم واسه همین ی لحظه احساسی نظر دادم  منکه خیانت دیدم البته جنسی نبود ولی تا یادم میاد نفسم بند میاد ولی بغلشم بهم محبت میکنه میخوام فحشش بدم تو جهنمیم که فقط خودم حسش،میکنم از ی طرفم با مساور حرف زدم بهم گفت جدایی معضلات خودشو داره  من روحیم انقدر ضعیفه که توان چالشهای بعد جدایی رو ندارم

اره قبلش باهم بودن اولین رابطشون اسفند ماه بوده به گفته خوذش که زنه باردار بوده این خبر نداشته اونم ...

عجب کنه ای بوده

شوهرت وضعش خوبه؟

چ چیزی باعث شده بود اینجوری به شوهرت بچسبه

شهر ما کوچیکه از بی ابروی ترسیدم بیشترم از این خجالت کشیدم که من چه مشکلی داشتم که شوهرم اون زشت بد ...

ورسته عزیزم کامل درکت میکنم. منم سرایط تورو دارم  البته خیانتش جنسی نبوده ولی فرقی نداره پیش میومد جنسیشم میکرد لعنت بر هرچی ادم خائنه

خب بگو همه رو بکنه به اسمتحق طلاق بدهتعهد بده و ....البته اگه یه درصد میخوای برگردیوگرنه ک هیچ

به برگشت که فکر نمیکنم

هی داره بهم پیام میده که خودمو میکشم 

نمی‌دونم چرا از این میترسم فقط

عجب کنه ای بودهشوهرت وضعش خوبه؟چ چیزی باعث شده بود اینجوری به شوهرت بچسبه

اره وضعش خوبه شوهرم خوشتیپو خوش هیکله شوهرخودش نه بنده خدا قیافه اینا نداره

برا همین چسپید به شوهرم برا لذت کوفتی خودش زندگیمو نابود کرد اسمش گلنازه خدا نیستو نابودش کنه به بیماری دچار بشه هرکی ببینتش فرار کنه خدا حق اون گریه هامو ازش بگیره 

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
وضع مالیش خوبه؟کار و بار؟چیزی داره بخوای برگردی به نامت کنه؟

برا چی باید برگرده؟

اسی اشتباه نکنی برنگردی بهشاااا!

کی با یه خراب زندگی میکنه اخه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
2810