2777
2789
خب اینا درسته منم به کبوتر ب کبوتر باز با باز اعتقاد دارم

احسنت👌👌👏👏

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولدین دهه شصت وازینانبایدخطاب کرداکثریت لول بالاوباکمالات هستن

من خیلی ناحسابی دیدم توشون

اما بازم دلیل نمیبینم ازشون متنفر شم و جمع ببندم

آدم با آدم فرق داره

صبح میشه این شب 🌠
من خیلی ناحسابی دیدم توشوناما بازم دلیل نمیبینم ازشون متنفر شم و جمع ببندمآدم با آدم فرق داره

من بیشترت متولدین دهه هفتاد دیدم ینی یک آدم درس وحسابی ت ایناندیدم متاسفانه لااقل هر شخصی ک سمتم اومده ب بدترین شکل یامنوطردکرده یاشخصیت جالبی نداشته خیلیم ادعاوتظاهردارن

اره . مفهموشداین بود ک دهه ما خواستکارای خوشگل و پولدار داره. دست کم نگیر

نوپ! مفهومش این بود هرکس یه هدفی داره. یکی مثل دوست من  فقط میخواد زن یکی مثل بهرام رادان بشه. یکی از دوستام فقط تو فاز عشقه با خر نمکی‌هم ازدواج میکنه. یکی هم مثل من هدفش اصلا با وجود خواستگارای توپ و پولدار و خوشگل ازدواج نیست چون تجرد رو طبق دینم مقدس میبینم و قصدم تجرد ابدیه. هممونم دهه هشتادی هستیم!

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

من بیشترت متولدین دهه هفتاد دیدم ینی یک آدم درس وحسابی ت ایناندیدم متاسفانه لااقل هر شخصی ک سمتم اوم ...

بله درسته 

منم چن تا دهه هفتادی مزخرف میشناسم اطرافم

واسه کل دهه‌شون بسه😑

صبح میشه این شب 🌠
بله درسته منم چن تا دهه هفتادی مزخرف میشناسم اطرافمواسه کل دهه‌شون بسه😑

پسراومرداشون انگارازدماغ فیل افتادن مغرورتظاهرالکی،ازخودمچکر،منفعت طلب وبرای رفع نیازشون هستن امادهه شصتی دربرخوردباجنس مخالف منعطفتروخاکی هستن وب عشقشون اهمیت میدن حداقل اونایی ک من برخوردداشتم اینطوربودن

نوپ! مفهومش این بود هرکس یه هدفی داره. یکی مثل دوست من فقط میخواد زن یکی مثل بهرام رادان بشه. یکی ا ...

خوب دیکه مفهومش این بود ک دهه هشتادیا خیلی خفنن . و کمال گرا

پسراومرداشون انگارازدماغ فیل افتادن مغرورتظاهرالکی،ازخودمچکر،منفعت طلب وبرای رفع نیازشون هستن امادهه ...

خداروشکر چون ی پسری تو متولد 76 عه و دندونپزشکه گفتم احتملا ده تا دوسن دختر داره  

پسراومرداشون انگارازدماغ فیل افتادن مغرورتظاهرالکی،ازخودمچکر،منفعت طلب وبرای رفع نیازشون هستن امادهه ...

خدایی هر چی باشن مث این دهه هشتادی ک باش بودم بد دهن نیستن . اصن متعهد ب یکی نیستن.   

من ندیدم هیچ دهه دیگه هم کمال گرا نباشه مامانم دهه ۴۰ هست! لیسانس.. بابام فوق تخصص کلیه. کمال گرا ب ...

مهم نیست . زیاد از این موارد دیدم تو سایت . یکم خندیدم . 

2810