2777
2789

۱۲ ساعت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه دیگه؟چون من دهم اصلا تست اینا کار نکردماز اون طرف خیلی استرس دارم تستی یازدهم جمع نشه تا اخر ا ...

نمیگم عالیه اما خوبه.تو مدرسه زنگ تفریح تو تایم بیکاری زنک های بیکاری سعی کن تصت بزمی

کافیه دیگه؟چون من دهم اصلا تست اینا کار نکردماز اون طرف خیلی استرس دارم تستی یازدهم جمع نشه تا اخر ا ...

باور کن وقت خیلیه بخونی می‌رسی من میگم حداقل روزی پنجاه شصت تا بزن ساعت مطالعه روز مدرسه تا ۵یا ۶ ساعت روز تعطیل تا ۸ ساعت بیشتر هم خوندی به نفعته ولی طوری نخون که زده بشی بعدا

نمیگم عالیه اما خوبه.تو مدرسه زنگ تفریح تو تایم بیکاری زنک های بیکاری سعی کن تصت بزمی

رتبه برترا ساعت مطالعشون خیلی بالاتر از اینا بوده واقعا نمیدونم چیکار کنم کاش مدرسه نمیرفتم امسال

2810