2777
2789
عنوان

اون دنیا رو چطور تصور می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 79 پست
در اون دنیا هم حیواناتی وجود دارهولی اینکه حیوانات این دنیا صرفا برن اون دنیا نهاون دنیا نتیجه اعمال ...

خوب به هر حال وجود داره ، انسان هم از نظر وجودی فرقی نداره با حیوانات،  اگه متدین هستی ، تو قرآن نوشه و اذا الوحوش حشرت،  یعنی حشر حیوانات که شامل حتی حشرات هم میشه .

الان انسان های ماقبل تاریخ کجان ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میدونم درد و رنج و بیماری مختص جسمه و روح ما دردی،نخواهد داشت چون جسم نداریم دیگه...

جسم نداریم ، با روح غذا میخوریم ؟ اصلا روح بی جسم چی میشه ، فقط یه احساس میشیم بدون دست و پا و چشم؟ تصور کن یه لحضه

نه بابا من از الان که ۲۶ سالمه افسردگی دارم وزود سکته رو میزنم عمر طولانی نمیخوام

خوب منم نمیخام ، ولی خوب اون دنیا قراره همیشه باشی ، برای ۱۰۰ میلیارد سال آینده چه برنامه ای داری ؟ همینجوری بمونی؟ سخته اخه

خوب به هر حال وجود داره ، انسان هم از نظر وجودی فرقی نداره با حیوانات، اگه متدین هستی ، تو قرآن نوش ...

همه انسان های دارای اختیار و عقل در برزخ ان،از ابتدای خلقت تا الان

سایر موجودات هم شاید باشن منتها به خاطر چیزی تشویق و تنبیه نمیشن

همه موجودات حتی غیر جانداران هم از خودتون موجودیت دارن ولی حساب و کتاب ندارن و جزا ندارن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
😂خدا نکنه من منتظرم یه دنیای بی نقص ببینم اونوقت مرد باشم؟😂

خوب دست ما که نیست ، الان ما به دنیا اومدیم ، دیدیم زن یا مردیم ، سیاه یا سفید و .. مثلا چرا گربه نیستیم ؟ میتونستیم گربه باشیم چرا نشدیم؟ شاید اون ور هم چشم باز کنیم  ببینیم چیز دیگه هستیم. راستی چرا مثلا گربه نیستیم الان؟

همه انسان های دارای اختیار و عقل در برزخ ان،از ابتدای خلقت تا الانسایر موجودات هم شاید باشن منتها به ...

خوب اونایی که مسلمان نیستن مثلا بودایی ها ، اونها تو نیرووانا هستن یا اجبارا تو برزخ؟ 

الان انسان های ماقبل تاریخ چقدر تو برزخ بمونن آخه؟

خوب اونایی که مسلمان نیستن مثلا بودایی ها ، اونها تو نیرووانا هستن یا اجبارا تو برزخ؟ الان انسان های ...

برزخ جای بدی نیستا عزیزم

هرکس بر حسب اعمال خوب و بدش تو جای خوب و بد برزخ قرار داره

برای افراد سایر ادیان هم وجود داره

ولی اونا نمیان به خاطر قوانین دین ما یا دین مسیحیت مجازات بشن،خدا هرکس با متر و معیار خودش می‌سنجه

اونجا اجباری نیست،بعد مرگ تکامل شعور و عقل رخ میده و هرکس با اختیار خودش در جایگاه خودش قرار میگیره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2810