2777
2789

چکار کنم خوب بشه  نمیدونم چرا در اومده 

لایه برداری هم میکنم نمیدونم چرا 

یه مدت جوشام خوب شده بود 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

ببینم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخواد بذاری خودم میرم تو اینه میبینم

😂💔😔

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

احتمالا بخاطر همون لایه برداریه

کلا باعث میشه جوشای زیرپوستی بیان رو سطح پوست

و وقتی یه محصول محرک مثل لایه بردار استفاده میکنی ممکنه جوش بزنی

جوش فعال روهم نباید لایه برداری کرد

ضدجوش فوری بخر

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

این از اون قبل مهمونیاس😂😭

بترکونش بعدم یه ضد جوش روش بزن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
احتمالا بخاطر همون لایه برداریهکلا باعث میشه جوشای زیرپوستی بیان رو سطح پوستو وقتی یه محصول محرک مثل ...

لایه برداری کنی جوش میزنی نکنی هم جوش میزنی 😫 ادم نمیدونه 

چکار کنه  

ضد جوش داشتم تاثیر چندانی نداشت

ضد جوش فوری مثل چی؟ مارکش بگو یا عکسش اگر داری

من استفاده نکردم چیزی

چون پوستم از کویرلوت خشک تره

ولی میگن دیفرین عالیه البته اگر اصلش گیرت بیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا نترکوندیشوووونبترکونشوووناینا ترکوندنشون خیلی مزه میده

زیرپوستیه چجور بتروکنم درد میکنه جاشم میمونه 🫤

2810