2777
2789
عنوان

اون دنیا رو چطور تصور می کنید

391 بازدید | 79 پست

به نظرتون چند درصد زن و شوهر ها ، اگه دنیای دیگه ای هم باشه ، اونجا هم دوباره دنبال هم هستن؟ 

یا مثلا اونجا هم قراره کار کنیم و مثل اینجا کنکور بدیم؟

اونجا چند ساله هستیم؟ پیرها  جوون هستن؟ بچه ها ، بچه؟

اونجا هم لورل و هاردی دارن الان فیلم بازی می کنن؟ 

اونجا هم مستراح هست؟

بهار و تابستان و پاییز و زمستان داره؟

زبانمون چیه؟

عقب مانده های ذهنی اونجا سالم میشن؟ 

لاله و لادن جدا هستن؟

ازدواج و طلاق هم هست؟

اونجا بیماری هست؟ مرگ هست؟

بنظر من مرگ پایان همه چیزه البته ک کسی واقعا خبر نداره چی میشه 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم برای من تصورش یه جای قشنگه و وسیع . مثل تفاوت بچه ای که از دنیای محدود شکم مادرش میاد به این دنیا حسش برام اینه که اینجا هم در برابر اونجا خیلی محدوده . 

ولی قشنگ ترین حسی که نزدیک به بهشت تا به حال داشتم کربلا و  توی حرم امام حسین بود . زبان هامون مختلف بود ولی همه منظور هم رو میفهمیدیم . ادما با هم مهربون بودن . یه ارامش عمیق . هر چیزی که از دلت میگذشت و میخواستی انگار به نوعی بهت داده میشد . گرسنگی و تشنگی و خواب برات مفهوم نداشت حال دلت خوب بود به معنی واقعی . و این که در حضور امام بودی فراتر از لذت بخش بود . به نظر من بهشت همین شکلیه . بهشت من همین شکلی باشه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 

به قول شاعر بهشت ارزونی خوبای عالم بهشت ما تماشای حسینه 💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810