2777
2789
عنوان

اون دنیا رو چطور تصور می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 79 پست

نمیدونم ولی همیشه دوست داشتم اونجا تو یه سن بمونم استرس رو کامل نداشته باشم.وقت زیادی داشته باشم که بتونم هرکاری دلم خواست انجام بدم بتونم راحت کتاب بخونم بتونم همه چیزایی که درک نمی کردم رو درک کنم موهام به جای فر لخت بود ،عشق دوران جاهلیت رو تبدیل به سوسک میکردم.و.....

هیچ و پوچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم برای من تصورش یه جای قشنگه و وسیع . مثل تفاوت بچه ای که از دنیای محدود شکم مادرش میاد به این ...

یاد شعر مولوی افتادم 

چون جنین کش می کشد بیرون کرم

می گریزد او سپس سوی شکم

لطف رویش سوی مصدر می کند

او مقر در پشت مادر می کند

که اگر بیرون فتم زین شهر و کام

ای عجب بینم بدیده این مقام

یا دری بودی در آن شهر وخم

که نظاره کردمی اندر رحم

یا چو چشمهٔ سوزنی راهم بدی

که ز بیرونم رحم دیده شدی

آن جنین هم غافلست از عالمی

همچو جالینوس او نامحرمی

اونداند کآن رطوباتی که هست

آن مدد از عالم بیرونی است

آنچنانک چار عنصر در جهان

صد مدد آرد ز شهر لامکان

آب و دانه در قفس گر یافتست

آن ز باغ و عرصه‌ای درتافتست

جانهای انبیا بینند باغ

زین قفس در وقت نقلان و فراغ

پس ز جالینوس و عالم فارغند

همچو ماه اندر فلکها بازغند 

و ... 

در مورد همین جمله اولت

یاد شعر مولوی افتادم چون جنین کش می کشد بیرون کرممی گریزد او سپس سوی شکملطف رویش سوی مصدر می کنداو م ...

چه قشنگ بود . ممنون 😍💚

یه متنی هم هست مکالمه دو جنین توی گوگل هست . اونم خیلی قابل تامل و جالبه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بیماری و مرگ اونجا نیستوهمه کسایی که اینجا مشکلی داشتن مثل بیماری ذهنی و جسمی اونجا به شکل سالم خودش ...

این هم منو یاد دیالوگی در فیلم هفت سامورایی انداخت ، که اون یکی عصبانی شد و گفت ، از کجا میدونی ! مگه اونجا بودی،!

اونجاهرچی بخوری پی پی نمیشه به عرق خوشبوتبدیل میشه اونجاهمه چیزبه آدم الهام میشه بادهن حرف نمیزنن تلپاتی دارن اگه درست نوشته باشم تلپاتی رو اگرزن وشوهری عاشق هم باشن وهم طبقه بارضایت خودشون ازدواج میکنن حضرت علی وحضرت فاطمه میدونم دوباره ازدواج میکنن اونجاکارنمیکنیم فقط دستورمیدیم وبرامون انجام میدن اونجابیماری ومرگ نیست وهمه پیروجوون به شکل جوان هستن اونجازمان معنایی نداره که سن شناسنامه ای داشته باشیم طبق روایاتی که خوندم به سوالاتت جواب دادم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
هیچی هی میچرخیم چند سالی پاسخگوی اعمالمون هستیم مثل یه فیلم برامون باز میکنن مثل اینکه سرمیرنیم اینو ...

خوب برای ۶۰ سال زندگی نهایتا ۱۰۰۰ سال پاسخ بدیم ، میلیاردها سال بعد چیکار می کنیم ؟

اونا فقط ترسوندن درصورتی ک مرگ وااااقعا زیباست

البته مرگ چون ناشناخته‌اس طبیعتا برای آدم ترسناکه ولی تو این فایل  اتفاقا همش ترسوندن نیست بیشتر جاهاش زیباست فقط اونحاهایی که طرف یسری گناه کرده و توبه نکرده بود اونحاهاش بد بود و یه جایی که شیطون واجنه ینفرو بشدت اذیت میکنن تا از راه راست منحرف بشه این داستان کسانیکه که برگشتن به دنیا و مرگ واقعیو تجربه نکردن 

2810