2777
2789
عنوان

اون دنیا رو چطور تصور می کنید

391 بازدید | 79 پست

به نظرتون چند درصد زن و شوهر ها ، اگه دنیای دیگه ای هم باشه ، اونجا هم دوباره دنبال هم هستن؟ 

یا مثلا اونجا هم قراره کار کنیم و مثل اینجا کنکور بدیم؟

اونجا چند ساله هستیم؟ پیرها  جوون هستن؟ بچه ها ، بچه؟

اونجا هم لورل و هاردی دارن الان فیلم بازی می کنن؟ 

اونجا هم مستراح هست؟

بهار و تابستان و پاییز و زمستان داره؟

زبانمون چیه؟

عقب مانده های ذهنی اونجا سالم میشن؟ 

لاله و لادن جدا هستن؟

ازدواج و طلاق هم هست؟

اونجا بیماری هست؟ مرگ هست؟

بنظر من مرگ پایان همه چیزه البته ک کسی واقعا خبر نداره چی میشه 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم برای من تصورش یه جای قشنگه و وسیع . مثل تفاوت بچه ای که از دنیای محدود شکم مادرش میاد به این دنیا حسش برام اینه که اینجا هم در برابر اونجا خیلی محدوده . 

ولی قشنگ ترین حسی که نزدیک به بهشت تا به حال داشتم کربلا و  توی حرم امام حسین بود . زبان هامون مختلف بود ولی همه منظور هم رو میفهمیدیم . ادما با هم مهربون بودن . یه ارامش عمیق . هر چیزی که از دلت میگذشت و میخواستی انگار به نوعی بهت داده میشد . گرسنگی و تشنگی و خواب برات مفهوم نداشت حال دلت خوب بود به معنی واقعی . و این که در حضور امام بودی فراتر از لذت بخش بود . به نظر من بهشت همین شکلیه . بهشت من همین شکلی باشه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 

به قول شاعر بهشت ارزونی خوبای عالم بهشت ما تماشای حسینه 💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810