2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت اینستا نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی اون کلیپ اون زنیکه آتوسا و ۳تا پسرارو دیدم آدم سابق نشدم🥴🥴از فضای مجازی و هرچی زنو مرده ...

وای اره چرا انقد‌ چندش بود تا چندروز یادم نمی‌رفت اووووق

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
اگه ادم احساس خودکم بینی داشته باشه هرچیزی میتونه بهش اون حس بد رو بدهربطی به اینستا نداره

بی تاثیر هم نیست.‌ هرچقدر آدم روی خودش کنترل داشته باشه، اون احساس کمبود و حسرت بعد از مدتی میاد سراغش و دیگه عمیقا احساس شاد بودن نمیکنه‌. اینکه انقدر مردم دچار افسردگی و پرخاشگری شدن، علت عمدش همیناست.

اصلا برفرض که آدم خودس تحت تاثیر قرار نگیره، اما ناخودآگاه زندگیش تحت الشعاع قرار میکیره. یه مردی به اینستا اهمیت نمیده یا اصلا نصب نکرده، زنش دائم مقایسه میکنه زندکی خودش و با بقیه و فشار میاره روی مرد برای زندگی شیکتر و مجلل تر. مرد هم نمیتونه و درنهایت عصبی و افسرده میشه. بر عکسشم هست، یه زنی نشسته داره زندگیش و میکنه، کاری ام با کسی نداره خودشم با کسی مقایسه نمیکنه. یه آن به خودش میاد میبینه شوهرش تو اینستا هزار تا غلط کرده، خیانت کرده و زندگیش از هم میپاشه. پس نمیتونیم بگیم بستگی به خود آدم داره‌. همیشه ام اینطور نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اینطوری فکرمیکنی چون طرزاستفاده صحیح ازاینستارونمیدونی بجای فالوی چیزای بیخودچنتاپیج آموزشی فالوکن خ ...

من متخصص هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ هستم عزیز فکر نمیکنم طرز استفادشو بلد نباشم بعد این همه وقت کار و تجربه 

حالم بد شد الان نسبت به همه مشکوکم که خاائنن🤭خودم متاهلم بالاخره ولی خب حالم واقعا بد شد

اصلا اون رابطه چندش بود من فیلم خاک بر سری تو فیلما دیدم ولی چندش نبود این خیلی حال بهم زن و کثیف بود عصابم چندروز خورد بود 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
من متخصص هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ هستم عزیز فکر نمیکنم طرز استفادشو بلد نباشم بعد این همه وقت ک ...

منظورم فرهنگ استفادشه راحت تربگم بلاگراوفامیلایی که پشت ویترین زندگی میکنن بلاک کن دیگه حسرت خودنمایی کسی رونمیخوری من اصلافامیلاموفالوندارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810