2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت اینستا نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری فکرمیکنی چون طرزاستفاده صحیح ازاینستارونمیدونی بجای فالوی چیزای بیخودچنتاپیج آموزشی فالوکن خیلیادارن بااینستانون درمیارن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خب اینو تو اینستا هم میشه پیدا کرد الان هرچی میخوای بخری میکنن تو پاچه ات چرا چون فروشنده میفرماید آ ...

نه والا تو اینستا من همچین چیزایی ندیدم 

اصلا این حرف فروشنده هارو هم نشنیدم یا شایدم دقت نکردم ولی درکل اولین باره همچین موضوعی رو می‌شنوم😅🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دیشب شوهرم کلیپ دیده بود از قدیما که خونه مامانبزرگ جمع میشن و کرسی و مهمونیا و عروسی های دهه شصتیو...نزدیک بود گریه کنه انقدر که دلش هوای اون دورانو کرده بود🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چرا مشکلش چیه بنظرم فقط ایده داره

من نمیگم بده ، عالیه ، حتی اینستا هم عالیه 

ولی ایده هاش نیاز داره به پول 

گاهی پول خیلی زیاد 

که تو عصر حاضر با این اوضاع اقتصاد واقعا سخته 

از طرفی یه عده با چسبوندن یه کلمه پینترست به هرچیزی دارن قیمت اجناسشونو توجیح میکنن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
چرا اون محتوا رو میبینی هیچ چیز به اندازه اینترنت و اینستا به مردم آگاهی نداد

بهایی که در مقابل این آگاهی گرفته میشه خیلی سنگین تر از فایدشه من متخصص هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ هستم و اینو از روی سلیقه خودم نمی‌گم بلکه واقعا از نظر روانی دچار تنش های بدی شدم 

یه زمانی میگفتن این چیزا نا محسوس باعث چشم و هم چشمی و سلب آرامش روانی میشه ما دانسحو بودیم فک میکردیم میخوان محدودمون کنن

الان میبینم واقعا جای تآمل داره 

مخصوصا برا خانوما یه نسخه پرفکت ارائه میدن که باید با کلی صرف وقت و هزینه به اون نسخه نزدیک بشی....

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
همینجا ببین چقد تاپیک میزنن همسرانشون مقایسه میکنه با خانم های اینستا

وای افتضاحه مقایسه خیلی بده خوشی زندگی رو میگیره من خودم تو این حوزه کار میکنم و خیلی وقته دیگه نه از چیزی لذت میبرم نه آرامش دارم

2810