کاش همون زندگی های ساده قدیمی رو داشتیم چقدر بده چقدر همه معتاد اینستا و برنامه های این شکلی شدن ناخود آگاه دچار مقایسه هم میشیم و یه تصویر رویایی از زندگی که دست نیافتنیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینو تو اینستا هم میشه پیدا کرد الان هرچی میخوای بخری میکنن تو پاچه ات چرا چون فروشنده میفرماید آ ...
نه والا تو اینستا من همچین چیزایی ندیدم
اصلا این حرف فروشنده هارو هم نشنیدم یا شایدم دقت نکردم ولی درکل اولین باره همچین موضوعی رو میشنوم😅🤦
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دیشب شوهرم کلیپ دیده بود از قدیما که خونه مامانبزرگ جمع میشن و کرسی و مهمونیا و عروسی های دهه شصتیو...نزدیک بود گریه کنه انقدر که دلش هوای اون دورانو کرده بود🥲
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
چرا اون محتوا رو میبینی هیچ چیز به اندازه اینترنت و اینستا به مردم آگاهی نداد
بهایی که در مقابل این آگاهی گرفته میشه خیلی سنگین تر از فایدشه من متخصص هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ هستم و اینو از روی سلیقه خودم نمیگم بلکه واقعا از نظر روانی دچار تنش های بدی شدم