2777
2789
عنوان

زنگ جاریم بزنم یا نه🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در جواب کسی ک میگهخودتو آماده کن ک داره حاری جدید برات میادچی باید گفت!!اصلا ینی چی این جمله مگه جنگ ...

بگو‌ خوب شد گفتین اتفاقا یک جا تخفیفات خوبی زده بود تانک خریدم 😂😂😂😂 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
در جواب کسی ک میگهخودتو آماده کن ک داره حاری جدید برات میادچی باید گفت!!اصلا ینی چی این جمله مگه جنگ ...

بگو هوو ک‌نیست خودمو‌براش آماده کنم

دوتا آدم میخان زندگیشونو شروع کنن،به من چه ربطی داره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شوهرم اصرار داره

بگو زنگ بزنم چی بگم بگم خوب خوابیدین کارتون تموم شد یا چی بگم مسخرس شوهرت چ لزومی داره اتفاقا بزنگی میگه برا فصولی زنگ زده حرکتی بزنی میگه حسودی کرد رفتم کیش ولش کن بی اهمیت باش

بسلامتی 

بعضیا نمیدونم چی تو کلشون میگذره

عقد جاریم بود تو تالار

بعد جلو در تالار شوهر خاله ی شوهرم به من میگه فلانی استرس داری عقد جاریته😐

به من چه

اینکه میگید جاری خودش زنگ نزده 

دلیل نداره که گوشی برداره به همه بگه سفر میخواهم برم 

من باشم تو اولین دیدار یا تماس بعد از سفر بهشون سفر بخیر میگم و اینکه براشون ارزو میکنم سفراشون به خوشی و سلامتی باشه

حالا که همسرت اصرار داره 

شب دو تایی زنگ بزنید 

اول همسر با برادرش صحبت کنه بعد شما با برادر شوهر و جاری 

رسمی در حد اینکه سفرتون بخیر کلی خوش بگذره و تمام 

حتی همسرم هم نذار زیاد پرسجو کنه هوا چطوره 

چطور رفتید اذیت نشدید تو راه وووووو نپرسه 

در حد یه احوال پرسی کوتاه و تمام 

خدا جون  ❣️دستتو بده 

ن 

مگه رفته سفر زیارتی ک زنگ بزنی😐😐😐😐

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

احوال پرسی کنم😂

از کجا فهمیدی رفته سفر 

اون تو رو غریبه میدونه اونوقت فکر میکنه زنگ زدی کنکاش کنی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

2810